Hakuajat

Voit tilata valtakunnallisista ja alueellisista hakuajoista RSS-syötteen muistuttamaan avautuvista hauista.

Valtakunnalliset hankehaut

Valtakunnallinen ESR -haku toimenpidekokonaisuuteen Tuottavaa ja tuloksellista työelämää yhteistyöllä 1.10.-1.12.2014

Alkaa: 1.10.2014
Päättyy: 1.12.2014

Sisältö:

På svenska

Hämeen ELY-keskus avaa Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 -ohjelman valtakunnallisen ESR-haun koskien toimenpidekokonaisuutta Tuottavaa ja tuloksellista työelämää yhteistyöllä. Haussa etsitään hankkeita seuraavaan toimintalinjan 3 Työllisyys ja työvoiman liikkuvuus erityistavoitteeseen:  
Erityistavoite 7.1 Tuottavuuden ja työhyvinvoinnin parantaminen

Hakupainotuksemme ovat:

Hankkeen tulee edistää samanaikaisesti tuottavuutta ja työhyvinvointia huomioiden myös työelämän kehittämisstrategian muut ulottuvuudet: osaava työvoima, luottamus ja yhteistyö, innovointi sekä tulevaisuuden työpaikat. Edistäminen voi olla välitöntä, suoraan työpaikkoihin kohdistuvaa, välillistä tai kumpaakin niistä.

Hankkeen tulee kehittää luovia uudenlaisia toimintamalleja tai tuottaa erityistä lisäarvoa olemassa oleviin toimenpiteisiin yritysten ja organisaatioiden uudistumisen ja kilpailukyvyn edistämiseksi.

Lisäksi hankkeiden tulee edistää toimijoiden verkottumista ja/tai erilaisia yhteistyön muotoja.

Hakuun liittyen järjestetään infotilaisuus 16.10.2014. Katso tästä tilaisuudesta tarkemmin kohdasta Rakennerahasto> Etelä-Suomen suuralue> Ajankohtaista> Tapahtumat.

Hakijan ohje (pdf)


Valintakriteerit:

Hankkeen on oltava Suomen rakennerahasto -ohjelman mukainen ja sen tulee tukea hakupainotuksia. Hankkeiden arvioinnissa käytetään seurantakomitean hyväksymiä arviointikriteerejä, jotka löytyvät tästä.


Hakemusten toimitustapa:

Sähköisesti EURA2014-järjestelmässä viimeistään 1.12.2014.

EURA 2014:n sähköisiin asiointipalveluihin kirjaudutaan Verohallinnon tarjoaman maksuttoman Katso-tunnistautumispalvelun kautta. Palvelun käyttäjä tarvitsee EURA 2014 -järjestelmän asiointi -roolin Katso-tunnisteet, jotka myöntää oman organisaation Katso-pääkäyttäjä. Katso-tunnisteesta saat lisätietoa osoitteesta https://yritys.tunnistus.fi sekä Verohallinnon sivuilta: http://www.vero.fi


Toimitusosoite:

Sähköisesti EURA2014-järjestelmässä


Lisätiedot:

www.rakennerahastot.fi> Etelä-Suomi> Yhteystiedot> ELY-keskus


Linkit:

EURA2014 -järjestelmä
Katso-tunniste: https://yritys.tunnistus.fi sekä Verohallinnon sivu http://www.vero.fi