Hakuajat

Voit tilata valtakunnallisista ja alueellisista hakuajoista RSS-syötteen muistuttamaan avautuvista hauista.

Valtakunnalliset hankehaut

OKM:n hallinnonalan valtakunnallisten ESR-toimenpidekokonaisuuksien hankehaku; hakuaika päättyy 3.10.2016

Alkaa:
Päättyy: 3.10.2016

Sisältö:

Opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) hallinnonalan valtakunnalliset toimet eli Osaamisen teema toteutetaan neljällä omalla toimenpidekokonaisuudella sekä kahdella poikkihallinnollisella toimenpidekokonaisuudella. 3.10.2016 päättyvä hankehaku avataan neljässä toimenpidekokonaisuudessa, joiden mukaisiin hankkeisiin rahoitusta voi hakea siten kuin hakuasiakirjoissa esitetään. Hakuun liittyvät asiakirjat toimenpidekokonaisuuksittain sekä Osaamisen teeman toimenpidesuunnitelma (pdf) löytyvät rakennerahastot-sivulta.


Valintakriteerit:

Toimintalinja 4. Koulutus, ammattitaito ja elinikäinen oppiminen
Erityistavoite 9.1 Siirtymävaiheita ja koulutuksellista tasa-arvoa tukevien palveluiden parantaminen

Erityistavoite 9.2 Kasvu- ja rakennemuutosalojen koulutuksen tarjonnan ja laadun parantaminen

Rahoitettavien hankkeiden toteutusaika voi olla enintään kolme vuotta ja hankkeiden tulee pääsääntöisesti olla yksinkertaistettujen kustannusmallien mukaisia (flat rate tai lump sum).

Tässä hankehaussa on mahdollista osallistua myös ESR:n kansainvälisen yhteistyön koordinoituun hankehakuun Osuvaa osaamista -toimenpidekokonaisuuden Taito-ohjelman osalta. Kansainvälisen yhteistyön hankkeiksi voidaan tämän hankehaun yhteydessä hyväksyä ainoastaan uusia Taito-ohjelman hankkeita, jotka täyttävät sekä tässä hakuilmoituksessa ilmoitetut valintaperusteet että 15.4.2016 avatun kansainvälisen yhteistyön hankehaun hakuilmoituksessa ilmoitetut valintaperusteet. Hakemuksen laatimisessa on noudatettava sekä tässä ilmoituksessa annettuja ohjeita että kansainvälisen yhteistyön hankehaun hakuilmoituksessa annettua hakuohjetta.


Hakemusten toimitustapa:

Haku tapahtuu sähköisesti internetissä osoitteessa www.eura2014.fi. Viranomaiselle ei lähetetä allekirjoitettuja paperihakemuksia. Rahoituksen hakeminen edellyttää verohallinnon Katso-tunnistautumispalvelun käyttöä. Lisätietoja Katso-tunnistautumispalvelusta löytyy verohallinnon verkkosivuilta ja osoitteesta yritys.tunnistus.fi.


Toimitusosoite:

Sähköisesti EURA2014-järjestelmässä.


Lisätiedot:

Päivi Bosquet, opetus- ja kulttuuriministeriö, etunimi.sukunimi@minedu.fi
Merja Hilpinen, opetus- ja kulttuuriministeriö, etunimi.sukunimi@minedu.fi
Henri Helander, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus,  etunimi.sukunimi @ely-keskus.fi
Marika Lindroth, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus,  etunimi.sukunimi @ely-keskus.fi


Linkit: