Hakuajat

Voit tilata valtakunnallisista ja alueellisista hakuajoista RSS-syötteen muistuttamaan avautuvista hauista.

Pohjois-Suomen hankehaut

Otsikko
EAKR-rahoitusta haettavana Pohjois-Pohjanmaan liitossa koronaviruksen (COVID-19) aiheuttaminen terveyteen ja kuntatalouteen liittyvien haasteiden ratkaisemiseen (haku päättyy 30.4.2020)
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus avaa ylimääräisen ESR-haun Pohjois-Suomessa poikkeusolojen aiheuttamiin tarpeisiin - rahoitushaku päättyy 22.4.2020
EAKR-rahoitusta haettavana Pohjois-Suomen maakuntien liitoissa (haku päättyy 19.2.2020)
EAKR-rahoitusta haettavana Pohjois-Suomen maakuntien liitoissa (haku päättyy 19.2.2020)
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksessa EU-rahoitusta haettavana rakennerahasto-ohjelmasta ”Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020”
EAKR-rahoitusta haettavana erityisteemoihin Pohjois-Pohjanmaan liitolta (haku päättyy 9.11.2019)
EAKR-rahoitusta haettavana Pohjois-Suomen maakuntien liitoissa (haku päättyy 4.10.2019)
ELY-keskuksessa on EU-rahoitusta haettavana rakennerahasto-ohjelmasta ”Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020”, haku päättyy 2.10.2019 (ESR), 4.10.2019 (EAKR)
EAKR-rahoitusta haettavana Pohjois-Suomen maakuntien liitoissa (haku päättyy 27.2.2019) poikkeus Keski-Pohjanmaan liitto
EU-rahoitusta haettavana rakennerahasto-ohjelmasta ”Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020””, haku päättyy 27.2.2019 (EAKR) ja 1.3.2019 (ESR) (ELY-keskus)
Näytetään tulokset 1 - 10 / 29
Merkintöjä per sivu 10
jostakin 3

Länsi-Suomen hankehaut

Pirkanmaan liiton EAKR-haku 23.9.2016 mennessä (Etelä-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Pohjanmaa, Satakunta)

Alkaa: Jatkuva haku
Päättyy: 23.9.2016

Sisältö:

Pirkanmaan liitto avaa Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020  – Suomen rakennerahasto-ohjelman EAKR-haun Länsi-Suomessa seuraavien maakunnan liittojen rahoituskehyksistä: Etelä-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Pohjanmaa ja Satakunta.

Haussa etsitään maakunnallisten painotusten mukaisesti hankkeita, jotka parantavat pk-yritystoiminnan kilpailukykyä, tuottavat ja hyödyntävät uusinta tietoa tai edistävät vähähiilistä taloutta. Hakuohjeet maakunnittain löytyvät täältä:


Valintakriteerit:

Hankkeiden valinnassa käytetään rakennerahasto-ohjelman seurantakomitean hyväksymiä yleisiä ja erityisiä valintaperusteita.

Valintaperusteisiin sekä hakijalle osoitettuihin muihin tietoihin voi tutustua www.rakennerahastot.fi -verkkosivustolla. Ohjeisiin kannattaa tutustua huolella jo ennen hakemuksen viimeistelyvaihetta.


Hakemusten toimitustapa:

Hakemukset tulee toimittaa 23.9.2016 mennessä sähköisesti Eura 2014 -järjestelmässä Pirkanmaan liitolle. Käsitteleväksi liitoksi valitaan Etelä-Pohjanmaan liitto, Keski-Suomen liitto, Pohjanmaan liitto tai Satakuntaliitto. Hakemuksen täyttämisessä ja jättämisessä käytetään Verohallinnon maksutonta Katso-tunnistusta. Tunnistuksen käyttö on helppoa, mutta sen käyttöönottoon kannattaa ensimmäisellä kerralla varata riittävästi aikaa.

12.-13.9.2016 klo 12:00 - 16:00  tarjoamme hankehakemusta valmisteleville toimijoille  skype- / videoneuvottelumahdollisuuden hankeideoiden sparraukseen ennen hakujen sulkeutumista. Klinikoista löytyy lisätietoa "tapahtumat"-osiosta


Toimitusosoite:

Ks. hakemusten toimitustapa.


Lisätiedot:

Mikäli suunnitteilla on hanke, joka sisältää kone- tai laitehankintoja, hakijan tulee ennen hakemuksen jättämistä olla yhteydessä maakuntakohtaisessa hakuohjeessa kerrottuun yhteyshenkilöön. Investointiosa tulee pääsääntöisesti valmistella erillisenä hankkeena. Myös muissa tapauksissa yhteydenotto hakuohjeessa mainittuun maakunnan liiton asiantuntijaan saattaa helpottaa hakemuksen tekemistä.

Yhteishankkeista tulee toimittaa hakemuksen liitteenä yhteishankesopimus. Muun kuin hakijan oman rahoituksen sitoumukset tulee toimittaa ennen rahoituspäätöksen tekemistä

Verovelkatodistusta tai selvitystä nimenkirjoitusoikeudesta ei tarvitse toimittaa. Mikäli ilmoitettaviin kustannuksiin sisältyy arvonlisävero, hakijan tulee esittää verohallinnolta saatu tai muu riittävä selvitys siitä, ettei kyseiseen hanketoimintaan liittyvistä kustannuksista ole mahdollista saada arvonlisäveron palautusta.


Linkit: