Maahanmuuttajahankkeiden rahoituslähteitä

Maahanmuuttajien määrä Suomessa on kasvussa. Maahanmuuttajat voivat olla kohderyhmänä myös Suomen Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 rakennerahasto-ohjelman niin EAKR- kuin ESR-hankkeissakin. Rakennerahasto-ohjelman hakuajat löydät www.rakennerahastot.fi -sivun ajankohtaista-osiosta www.rakennerahastot.fi/hakuajat.

Esimerkkejä rakennerahasto-ohjelmasta rahoitetuista maahanmuuttajille suunnattuja toimia sisältävistä hankkeista löydät osoitteesta www.eura2014.fi/rrtiepa erilaisilla hakusanoilla. Valitsemalla Sisällöllisiä luokitteluja -kohdasta Maahanmuuttajien kotouttaminen löydät hankkeita, joiden tavoitteena on eri tavoin edistää maahanmuuttajien kotoutumista suomalaiseen yhteiskuntaan. Kooste rakennerahasto-ohjelmasta 30.6.2016 mennessä rahoitetuista kotoutumista tukevista ESR-hankkeista löytyy täältä.

Maahanmuuttajille suunnattuihin hankkeisiin voi hakea rahoitusta myös muista EU:n rahastoista tai kansallisilta rahoittajilta esimerkiksi

Kannattaa seurata eri rahoittajien hakuilmoituksia aktiivisesti netistä, sillä hakuajat ja hakujen sisällöt vaihtelevat.

Lisätietoa kotouttamisesta löydät osoitteesta www.kotouttaminen.fi

Maahanmuuttajien kotoutumista tukevat hankkeet kartalla Google Mapsissa

Eri ohjelmien hakuajat (kotouttaminen.fi)