Södra Finlands projektansökningar

Tillbaka till normal sida
« Tillbaka

Yritysten toimintaympäristön kehittämisavustusten haku, ideahaku 1.8.-30.9.2015, HAKU ON PÄÄTTYNYT

Börjar: 1.8.2015
Ändarna: 30.9.2015

Innehåll:

Hämeen ELY-keskus avaa yritysten toimintaympäristön kehittämisavustushankkeiden haun Etelä-Suomen alueella. Haku on kaksivaiheinen, ensimmäisessä vaiheessa, 30.9.2015 mennessä pyydetään jättämään vapaamuotoiset ns. ideahakemukset joko paperisena tai sähköpostilla Hämeen ELY-keskuksen kirjaamoon osoitteeseen kirjaamo.hame@ely-keskus.fi tai PL 29, 15141 Lahti.

Toisessa vaiheessa pyydetään jättämään varsinaiset hakemukset niiltä hankeideoilta, joille on annettu "vihreää valoa". Tällä menettelyllä pyritään välttämään turhaa työtä sekä hakijan että viranomaisen osalta. Tässä menettelyssä tutkitaan hankkeen yleisiä edellytyksiä lainsäädännön näkökulmasta ja tehdään pääpiirteinen arvio sopivuudesta esim. rakennerahasto-ohjelmaan.

Toisen vaiheen päivämäärää ei ole määritelty, tarkoituksena on käsitellä ideat mahdollisimman nopeasti siten, että syksyn 2015 aikana suosituksen saaneet hakemukset voitaisiin jättää sisään Yritys-Suomen sivuilla (ensisijaisesti sähköisenä, poikkeustilanteissa voidaan harkita paperimuotoista hakemusta). Nämä hankkeet arvioidaan arviointiryhmässä ja pisteytetään, josta syntyy paremmuusjärjestys ja lopullinen hankevalinta. Tavoitteena kuitenkin on löytää vähintään yksi alueellinen tai ylialueellinen yhteishanke/maakunta.

Lue tarkemmin hakijan ohjeesta.


Urvalskriterier:
Inlämning av ansökningar:

Vapaamuotoiset ns. ideahakemukset joko paperisena tai sähköpostilla Hämeen ELY-keskuksen kirjaamoon osoitteeseen kirjaamo.hame@ely-keskus.fi tai Hämeen ELY-keskus, PL 29, 15141 Lahti


Leveransadress:

kirjaamo.hame@ely-keskus.fi
tai Hämeen ELY-keskus, PL 29, 15141 Lahti.


Mer information:

Vaikka kaikki alla mainitut asiantuntijat voivat antaa lisätietoja, periaatteellinen jaottelu toimii niin, että Uudellamaalla asiassa neuvoo Päivi Niiles (0295 021 113), Kaakkois-Suomessa Paavo Tolvanen (0295 029 093) ja Hämeessä Antti Välimäki (0295 025 176).


Länkar: