Uutiskirjeet

Etelä-Suomen rakennerahastot julkaisee uutiskirjettä, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Aikaisemmin ilmestyneisiin pääset klikkaamalla Seuraava-linkkiä sivun alalaidassa.

Seuraava uutiskirje ilmestyy keväällä 2021.

Etelä-Suomen rakennerahastojen uutiskirje 4 / 2020

6Aika EAKR-hankehaku aukeaa helmikuussa – tervetuloa hakuinfoon 20.1.

6aika-logo

6Aika – Kestävän kaupunkikehittämisen EAKR-haku toteutetaan helmikuussa 2021 yksivaiheisena. Kyseessä on täydennyshaku jo toteutetuille 6Aika-strategian EAKR-hankkeille. Haku on avoinna 1.–28.2.2021.

> Lue lisää

REACT-EU:n sisällöt selvillä – rahoitusta haettavissa alkukeväästä

EU-lippu

REACT-EU -väline tuo lisärahoitusta käynnissä olevaan Kestävää kasvua ja työtä 2014−2020 -rakennerahasto-ohjelmaan koronaviruspandemian aiheuttamasta kriisistä elpymiseksi. Lisämäärärahoilla tuetaan pk-yrityksiä erityisesti digitalisaation ja vihreän talouden näkökulmasta. Rahoitusta ohjataan myös T&K-toimiin, digitaaliseen osaamiseen sekä yritysten ja niiden henkilöstön muutoskyvykkyyden kehittämiseen.

> Lue lisää

Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa rahoitukseen yhteensä 10 EAKR-hanketta

lumihiutale

Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson EAKR-rahoitushaku päättyi elokuun lopussa. Kahteen maakuntaan saapuneesta 18 hakemuksesta myönteisen rahoituspäätöksen on saamassa 10 hanketta, kaikki toimintalinjasta 2 (uuden tiedon ja osaamisen tuottaminen ja hyödyntäminen).

> Lue lisää

Hakujen täyteinen syksy takana

kynä

Hämeen ELY-keskuksella on ollut auki kaksi ESR-hakua syksyn kuluessa. Ensimmäisenä päättyi Luovaa osaamista -ohjelman haku, johon saapui 19 hakemusta. Hakemuksilla haettiin tukea lähes 3,5 miljoonaa euroa. Käytettävissä on reilut 800 000 euroa.

> Lue lisää

Aika tarkistaa ESR Henkilötietojen ajantasaisuus

kynä

Vuodenvaihteen lähestyessä on taas hyvä palata kuluneeseen vuoteen ja palautella mieliin hankkeen toimintaa. Pian vuodenvaihteen jälkeen on jo aika raportoida hankkeen toiminnasta. Sen lisäksi on hyvä tarkistaa raportoinnin ajantasaisuus ESR Henkilö -järjestelmässä.

> Lue lisää

Western Lakeland Päijät-Häme edistää matkailua läntisen Järvi-Suomen yhteistyöllä

harjusaari

Visit Finland rakentaa kansainvälisesti koko Suomen järvialueen kattavaa Lakeland-brändiä. Järvi-Suomi – Lakeland, mielletään ulkomailla usein vain Saimaan alueena.

> Lue lisää

Koordinaatiohankkeen tehtävä on kehittää valtakunnallista toimintaa

kädet

Hämeen ELY-keskuksen rahoittamat koordinaatiohankkeet Kotona Suomessa ja Tuottava ja tuloksellinen työelämä ovat päättymässä vuodenvaihteessa. Koordinaatiohankkeiden tehtävänä on kehittää teeman mukaista toimintaa koko maassa ja tukea oman teemansa muita hankkeita työssään ja tuloksien levittämisessä.

> Lue lisää

Häme-portfolio vastaa hankemaailman haasteisiin

miehet

Hämeen liitossa on otettu syksyn aikana käyttöön uusi työkalu, jonka avulla voidaan seurata kehittämishankkeiden kokonaisuutta ja niissä tehtävää toimintaa. Häme-portfolio on tarkoitettu kaikkien Kanta-Hämeen toimijoiden ja asukkaiden käyttöön.

> Lue lisää

ESR-hankkeiden työkaluja ja tuloksia kerätty yhteen

paperipallo

Olemme Hämeen ELY-keskuksessa koonneet syksyn aikana kuluvan ohjelmakauden satoa pienimuotoisesti yhteen. Olemme tutkailleet toteutettuja hankkeita erityistavoitteittain ja halunneet nostaa sieltä muutamia maistiaisia jaettavaksi kaikille.

> Lue lisää


Muuta ajankohtaista

EURA2014-järjestelmään kirjautuminen edellyttää Suomi.fi-valtuudet vuoden 2021 alusta alkaen. Katso-palvelu lakkaa kokonaan vuoden 2020 lopussa.

> Lue lisää

Koronavirustilanteen huomioiminen rakennerahastohankkeissa: Hämeen ELY-keskus ja Uudenmaan liitto ovat päivittäneet ohjeistusta.

> Lue lisää

Etelä-Suomen EAKR-hankkeiden tuloksia ja onnistumisia ohjelmakaudella 2014–20 on koottu yksiin kansiin. Tulosjulkaisu ilmestyy alkuvuodesta 2021. Seuraa tiedotustamme!  


Tulevia tapahtumia

6Aika Kestävän kaupunkikehittämisen EAKR -hakuinfo 20.1.2021 klo 8.30–10.00, Microsoft Teams

Starttikoulutus ESR-hankkeille (hankkeen toteutus) 10.2.2021 klo 9.00–11.30, Microsoft Teams

Starttikoulutus ESR-hankkeille (hankkeen maksatus) 11.2.2021 klo 12.30–15.00, Microsoft Teams

Hyvä loppuraportti -koulutus ESR-hankkeille 17.2.2021 klo 9.00–11.30, Microsoft Teams

Alkukevään rahoitushaussa jaetaan rahoitusta Kestävää kasvua ja työtä -ohjelmasta. Todennäköisesti käytettävissä on myös REACT-EU -lisärahoitusta. Hakuja koskien järjestetään kaksi infotilaisuutta:

Etelä-Suomen EAKR- ja ESR-rahoituksen hakuinfo 11.2.2021 klo 9.00–11.00, Microsoft Teams

Etelä-Suomen EAKR- ja ESR-rahoituksen hakuinfo 22.2.2021 klo 13.30–15.30, Microsoft Teams

Etelä-Suomen maakuntien liittojen yhteinen EAKR-verkkotilaisuus järjestetään 27.4.2021 klo 12.00–15.00. Tilaisuudessa esitellään ohjelmakauden 2014–20 tuloksia ja onnistumisia sekä kuullaan tulevasta ohjelmakaudesta 2021–27. Lisätietoa alkuvuodesta 2021. Merkitse ajankohta jo kalenteriin!
 

Rauhallista joulua uutiskirjeen lukijoille!

kynttilät

Uudenmaan liitto ja Hämeen ELY-keskus kiittävät hyvästä yhteistyöstä kuluneena vuonna sekä toivottavat rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta 2021!

Etelä-Suomen rakennerahastojen uutiskirje

Tämän Etelä-Suomen rakennerahastojen uutiskirjeen julkaisi Uudenmaan liitto, joka koordinoi Etelä-Suomen EAKR-rahoitusta sekä kestävän kaupunkikehittämisen 6Aika-strategian EAKR-rahoitusta. Seuraava uutiskirje ilmestyy keväällä ja sen toimittaa Hämeen ELY-keskus, joka hallinnoi ESR-rahoitusta ja EAKR-yritystukirahoitusta.

> Etelä-Suomen sivut rakennerahastot.fi-verkkopalvelussa


Maakunnan liittojen ja ELY-keskuksen rakennerahastoasiantuntijoiden yhteystiedot Etelä-Suomessa:

> Maakunnan liitot 
> ELY-keskus

> Rekisteriseloste


Visar 1-1 av 28 resultat.
Antal per sida 1
av 28