Nyhet om resultatstyrkorten 29.11.2019

Systemet för resultatstyrkortet, som berör ESF- och ERUF-projekt, har tyvärr varit ur funktion sedan sommaren 2019. En utomstående dataskyddskränkning, som riktade sig mot finansiärens användarsignum, ägde rum i juni 2019. Efter incidenten sågs det tryggast att stänga websidan för styrkorten, tills dess att systemet är tryggt att använda igen. Ärendet utreds i samarbete med statens center för informations- och kommunikationsteknik (Valtori). Vi beklagar störningen.

 

Jouni Kytösaari, finansieringsexpert, Mellersta Finlands NTM-central

 


Temaattiset torstait: Hankehelmet esiin! tapahtuman ilmoittautumisaikaa jatkettu

HANKEHELMET ESIIN TAMPEREELLA 28.11.2019 KLO 10-15

Päivässä kuulet innostavia esimerkkejä ja hyviä käytäntöjä länsisuomalaisilta ESR-hankkeilta. Verkostoidut muiden hanketoimijoiden kanssa. Saat käytännön vinkkejä oman hankkeen tulosten viestintään sekä tuotteistamiseen. Ohjelma sopii sinulle, jos sinulla on hanke käynnissä tai suunnittelet uutta hanketta.

Päivä järjestetään Tampereella hotelli Scandic Tampere Cityssä (Hämeenkatu 1, Tampere)

 

Tapahtuman esittelyvideo nyt julkaistu!

Voit käydä katsomassa sen alla olevan linkin kautta.

http://youtu.be/1Xs5I5FCYM8

 

Tapahtuman ilmoittautumisaikaa on nyt jatkettu, ilmoittaudu 5.11.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.

http://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScshVRUVPnzoaFhSfcMDYr_33FIZDWURdpshAUktfsMPl2Oxg/viewform

Tervetuloa mukaan!


Temaattiset torstait: Hankehelmet esiin! tapahtuma 28.11.2019 Tampereella

ON TULLUT AIKA LAITTAA LÄNSI-SUOMEN ESR-HANKKEIDEN OPIT JA TULOKSET JAKOON

Päivässä kuulet innostavia esimerkkejä ja hyviä käytäntöjä länsisuomalaisilta ESR-hankkeilta. Verkostoidut muiden hanketoimijoiden kanssa. Saat käytännön vinkkejä oman hankkeen tulosten viestintään sekä tuotteistamiseen. Ohjelma sopii sinulle, jos sinulla on hanke käynnissä tai suunnittelet uutta hanketta.

OHJELMA

Aamukahvit tarjolla klo 9.30 alkaen

10.00 - 12.00: Hankehelmien kokemuksia sekä verkostoitumista

Hankkeiden tarinoita ja käytäntöjä esillä.

12.00 - 13.00: Lounas

13.00 - 15.00: Hankkeen tuloksista viestiminen ja tuotteistaminen

Käytännön vinkkejä ja työskentelyä

 

Päivä järjestetään Tampereella hotelli Scandic Tampere Cityssä (Hämeenkatu 1, Tampere)

 

Ilmoittaudu 29.10.2019 mennessä seuraavasta linkistä

http://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScshVRUVPnzoaFhSfcMDYr_33FIZDWURdpshAUktfsMPl2Oxg/viewform

 


Hankeaamupäivät tältä erää pidetty – Aineistot löytyvät materiaalipankista!

Keski-Suomen ELY-keskus järjesti ESR-hanketoimijoille ja ESR-rahoituksesta kiinnostuneille hankeaamupäiviä Länsi-Suomen alueella Seinäjoella, Tampereella, Porissa, Turussa, Kokkolassa ja Jyväskylässä.

Tilaisuuksissa osallistujia oli yhteensä reilu 100. Kiitos kaikille tilaisuuksiin osallistujille! Mikäli tilaisuudet tällä kertaa eivät sopineet kalenteriin, tilaisuudessa käyty aineisto löytyy nyt materiaalipankista!

 


Hae EAKR-tukea kehittämistoimintaan

Etelä-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Pohjanmaa ja Satakunta huomio. Euroopan aluekehitysrahaston tukea on jälleen haettavissa maakunnissa toteutettavaan kehittämistoimintaan. 1. lokakuuta mennessä Eura-järjestelmässä jätetyt hakemukset otetaan mukaan tämän kierroksen maakuntakohtaiseen hakemusten arviointiin.

EU-ohjelmakauden 2014–2020 ja kaudelle laaditun rakennerahasto-ohjelman toteutuksen lähestyvä päättyminen ei vaikuta vielä tällä hakukierroksella rahoitettavien hankkeiden toteutusaikaan, joka kestää 31.8.2023 asti. Lainsäädännöstä, maakuntakohtaisista linjauksista ja valittavasta rahoitusmallista riippuen yksittäisen hankkeen kesto voi olla enimmillään yhdestä kolmeen vuotta. Tarkemmat tiedot ja haun ehdot löytyvät maakuntakohtaisista hakuilmoituksista täältä.

Pirkanmaa ei ole mukana tällä rahoituskierroksella, vaan avannee haun seuraavaksi joulukuussa 2019. Suunniteltavan hankkeen kohdealueeksi voidaan kuitenkin määritellä haluttaessa myös Pirkanmaa. Tämä edellyttää, että hakemuksen kohdealueisiin kuuluu jokin haussa mukana oleva maakunta.  


Hankeaamupäivät – Ilmoittaudu mukaan!

Keski-Suomen ELY-keskus järjestää ennen ESR -hankehaun päättymistä alueellisia hankeaamupäiviä.

Hankeaamupäivien ohjelmassa

  • Vinkit hyvän hankehakemuksen laatimiseen
  • Vapaamuotoista keskustelua rahoittajien kanssa

 

Pirkanmaa (Kutsu)

Aika: 19.8. klo 8-12 hankeneuvontaa (8-9 hotelliaamupala)

Paikka: Scandic Tampere Koskipuisto, Koskikatu 5, 33100 Tampere

Ilmoittaudu tilaisuuteen 12.8.2019 mennessä: ari.pajukoski@ely-keskus.fi

 

Varsinais-Suomi (Kutsu)

Aika: 22.8. klo 9-11 (aamukahvi ja suolainen pala tarjolla klo 8.30 alkaen)

Paikka: Varsinais-Suomen ELY-keskus, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

Ilmoittaudu tilaisuuteen 19.8.2019 mennessä: minna.koivukangas@ely-keskus.fi

 

Etelä-Pohjanmaa (Kutsu)

Aika: 16.8.2019 klo 9-12, hotelliaamiainen klo 8-9

Paikka: Scandic Seinäjoki, Kauppakatu 10, 60100 Seinäjoki

Ilmoittaudu tilaisuuteen 9.8.2019 mennessä: johanna.latvala@ely-keskus.fi

 

Satakunta (Kutsu)

Aika: Tiistai 20.8.2019 klo 8-12

Paikka: Scandic Pori, Itsenäisyydenkatu 41, 28100 Pori

Ilmoittaudu tilaisuuteen 13.8.2019. mennessä: johanna.latvala@ely-keskus.fi

 

Pohjanmaa ja Keski-Pohjanmaa (Kutsu)

Aika: 27.8.2019 klo 11:00

Paikka: Hotelli Seurahuone, Torikatu 24 Kokkola

Ilmoittaudu tilaisuuteen 19.8.2019. mennessä: marko.muotio@ely-keskus.fi

 

Keski-Suomi (Kutsu)

Aika: 29.8.2019 klo 8-12

Paikka: Original Sokos Hotel Alexandra, Hannikaisenkatu 35, 40100 Jyväskylä

Ilmoittaudu tilaisuuteen 12.8.2019 mennessä: satu.tuimala@ely-keskus.fi

 

 

 


ESF-utlysning startade 14.6.2019

NTM-centralen i Mellersta Finland öppnar en projektutlysning inom ramen för Europeiska socialfonden (ESF) för området Västra Finland. Området Västra Finland består av landskapen Södra Österbotten, Mellersta Finland, Birkaland, Österbotten, Satakunta och Egentliga Finland. I denna utlysning räknas även landskapet Mellersta Österbotten till området Västra Finland. Projekten kan genomföras i ett landskap eller på ett område som består av flera landskap (landskapsöverskridande).

Mer information I ansökningstider och ansökningsanvisningar.

 

Projektförmiddagar

NTM-centralen i Mellersta Finland ordnar projektförmiddagar i regionerna före ansökningstiden går ut. Då ges bl.a. tips om hur man skriver en bra projektansökan. Följ vår annonsering om projektförmiddagarna på www.strukturfonder.fi och kom ihåg att anmäla dig.

 

Kontakta

Ytterligare upplysningar ges av NTM-centralens finansieringsexperter (ESF). Kontaktuppgifter finns på webbplatsen strukturfonder.fi: http://www.rakennerahastot.fi/sv/web/lansi-suomen-suuralue/ely

 


Hanketuloskortti on tilapäisesti poissa käytöstä

On syytä epäillä, että hanketuloskortti-sivustollamme on tapahtunut tietoturvaloukkaus. Olemme siirtämässä sivustoa uudelle palvelimille, jolla tietoturvapäivitykset on automatisoitu ja on suunniteltu etenkin Wordpress -sivustojen ylläpitoon. Siihen asti hanketuloskortti-sivusto on poissa käytöstä eikä uusia hanketunnuksia anneta. Pahoittelemme tilannetta.

 


Kokka kohti Suomea – avoin valtakunnallinen ESR-haku on käynnissä 3.6.-2.9.2019

Euroopan sosiaalirahaston rahoittavana viranomaisena toimiva Keski-Suomen ELY-keskus avaa Euroopan sosiaalirahaston (ESR) valtakunnallisen hankehaun, joka rahoitetaan ESR:n valtakunnallisesta Työvoiman liikkuvuus Euroopassa -teemasta. Haku toteutetaan yhteistyössä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen toteuttaman Kokka kohti Suomea – Kansainvälisistä osaajista kasvua ja kilpailukykyä kasvukeskuksiin -koordinaatiohankkeen (S21492) kanssa.

Kansainvälisistä osaajista kasvua ja kilpailukykyä kasvukeskuksiin -hankekokonaisuuden alueellisten kasvukeskushankkeiden tavoitteena tulee olla Suomen työelämän houkuttelevuuden lisääminen kansainvälisten osaajien keskuudessa. Pitkän tähtäimen tavoitteena on hankkeen aikana kehitettyjen käytäntöjen levittäminen ja vakiinnuttaminen osaksi kansallista käytäntöä. Hankehakemuksen tulee perustua kyseisen alueen konkreettisiin kasvu- ja rekrytointitarpeisiin, ja siten yritysten sitoutuminen hankkeeseen on oleellista. Lisäksi hankkeen tulee tähdätä maahanmuutto-, kotoutumis- ja elinkeinopalvelujen tiiviiseen yhteistyöhön, ja pyrkiä huomioimaan myös alalla toimivat järjestöt ja palveluntuottajat. Hankkeet voivat olla myös useamman kasvukeskuksen yhteisiä hankkeita, joilla voidaan myös tavoitella kansallisia toimintamalleja. Hankkeita voidaan toteuttaa yhden ELY-keskuksen alueella tai ylialueellisina.

Lue lisää hausta valtakunnallisilta sivuilta.


Eurooppa-päivänä 9.5. tapahtuu!

EU näkyy monin tavoin ihmisten arjessa maakunnissa ja EU-rahoituksella rahoitetut hankkeet ovat yksi osa näkyvyyttä. Eurooppa-päivän kunniaksi hankkeet esittäytyvät tapahtumissa. Tapahtumissa kerrotaan kansalaisille, mitä EU-rahoituksella on saatu aikaan.

Tampereella

Pirkanmaa on aktiivinen maakunta osana alueiden Eurooppaa. Tervetuloa siksi eurooppalaiseen juhlapäivään museokeskus Vapriikkiin! Piipahda tai viihdy vaikka koko päivän.

Hankkeiden minimessut
Mitä EU-rahoituksella on saatu aikaan? 30 pirkanmaalaista hanketta esittelee tuloksiaan klo 10–17

Puheenvuoroja ajasta ja ilmiöistä
Työ ja ilmasto muuttuvat, digitalisaatio etenee. Pysyvätkö kaikki mukana? Lyhyitä, kiinnostavia puheenvuoroja tulevaisuutta muokkaavista ilmiöistä klo 11–13.30. Mukana tubettaja Jennysvoices!

Eurovaalipaneeli
Kymmenen eri puolueiden meppiehdokasta toimittajien ja yleisön tentissä klo 14.30–16.30

Eurooppa-päivän ohjelma on maksuton. Messukävijöille sisäänpääsy museokeskuksen näyttelyihin alle puoleen hintaan (6 €, norm 13 €). Kahvitarjoilu ja arvonta.

Paikka: Museokeskus Vapriikki, Tampellan alue, Alaverstaanraitti 5, Tampere

Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

Lue lisää Pirkanmaan liiton sivuilta!

 

Jyväskylässä

Eurooppa-päivä Matarassa

Kansalaistoiminnankeskus Matara, KYT ry ja Välitin-hanke järjestävät Eurooppa-päivänä tapatuman Matarassa. Mukana on paljon EU-rahotteisia hankkeita Keski-Suomen alueelta. Tapahtumassa on ohjelmaa kaiken ikäisille!

Lue lisää Facebook-tapahtumasta!

 

ProjektiTori: JAMKin projektit Eurooppa-päivässä

ProjektiTorilla estradille pääsevät JAMKin EU-rahoitteiset projektit eli nyt oiva mahdollisuus tutustua JAMKin tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaan.

Lisätietoja: https://www.jamk.fi/fi/Tapahtumat/projektitori-jamkin-hankkeet-eurooppapaivassa---tule-tutustumaan/

 

Seinäjoella

Seinäjoella juhlistetaan Eurooppa-päivää torstaina 9.5.2019 EU-vaalitapahtuman merkeissä. Etelä-Pohjanmaan liiton EU-tietokeskuksen järjestämässä tapahtumassa eteläpohjalaiset pääsevät tutustumaan EU-vaaliehdokkaisiin ja heidän vaaliohjelmiinsa kahdessa eri tapahtumassa: vaalitorilla ja vaalipaneelissa.

Lisätietoja: https://epliitto.fi/ajankohtaista/eu-vaalit-tutuksi-eurooppa-paivana-952019
 

Vaasassa

Smart Growth Tools -tapahtuma 9.5.2019 (Technobothnia, Vaasa) tarjoaa yrityksellesi tilaisuuden tutustua uusien teknologioiden mahdollisuuksiin (mm. robotiikka, 3D-tulostus, esineiden internet, virtuaalitodellisuus) sekä teollisten palveluiden kehittämiseen ja yrityksen innovaatiotoiminnan uudistamiseen.

Tule kuulemaan lisää siitä, miten yrityksesi voisi hyödyntää uutta tekniikkaa ja kehittää liiketoimintaansa!                                                                                                                                                                            

Lisätietoja: https://www.obotnia.fi/rahoitus/hanketoimijoille/smart-growth-tools-fi/

 

Raumalla

 

Rauman kaupunki juhlistaa Eurooppa-päivää hanketeemalla 9.5. Samana päivänä on mahdollista tutustua Rauman alueen EU:lta tukea saaneiden kehittämishankkeiden toimintaan ja tuloksiin. Hankkeet ovat esillä Satakunnan ammattikorkeakoulun koordinoimassa Meremme tähden -tapahtumassa, joka järjestetään 9.5. klo 9–18 Merimäen kampuksella, osoitteessa Suojantie 2.

Lisätietoja: https://www.rauma.fi/ajankohtaista/rauman-kaupunki-juhlistaa-eurooppa-paivaa-hanketeemalla-9-5/

 

 

 


Visar 1-10 av 99 resultat.
Antal per sida 10
av 10