Europe in My Region 2019 – viestintävälineitä ja näkyvyyttä hankkeille

Euroopan komissio jatkaa monivuotista perinnettä EU in My Reion parissa. Tänä vuonna hankkeille tarjotaan sosiaalisen median viestintäaineistoja, postikortteja ja kilpailuja sekä online-viestintäkoulutusta.

Merkitse tilaisuutesi kartalle!

Kaikki hankkeiden järjestämät "avoimet ovet" -tyyppiset tilaiuudet toivotaan merkittävän kartalle: www.euinmyregion.eu

Bannereita ja postikortteja

Tarjolla on julistepohjia ja sosiaalisen median bannerieta. Aineistolla on tarkoitus saada näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa, joten niiden käyttö on erittäin suositeltavaa. Ne löytyvät kampanjan nettisivuilta: www.euinmyregion.eu

Hankkeet voivat tilata maksuttomia postikortteja. Painettavien korttien valintaan vaikuttaa kuvan esteettisyys, tunteellisuus ja merkitys. Painettavien postikorttien valintaan vaikuttaa myös niiden merkitys hankkeen toiminnalle. Kuvaus voi olla millä tahansa EU:n virallisella kielellä.
Tilausaika on 1.3.–31.8.2019.
Toimita kuva ja lyhyt kuvaus (korkeintaan 30 sanaa sisältäen rahoituksen määrän) osoitteeseen: info@euinmyregion.eu
Aihekenttään: EUIMR postcards

Story telling – tarinakilpailu

Tarinakilpailussa on kaksi kategoriaa: 1. kansalaisille (lähinnä opiskelijat, nuoret journalistit) ja 2. hankkeiden viestintävastaaville. Tämä korvaa seitsemän vuotta käynnissä olleen valokuvakilpailun. Kilpailuun voi osallistua myös kuvamuodossa. Kilpailussa menestymiseen vaikuttaa hankkeen kiinnostavuus, erityislaatu, kilpailusuorituksen luovuus ja sisältö.

Tarinan voi lähettää millä tahansa EU:n virallisella kielellä. Ensimmäisessä kategoriassa on palkintona kahden viikon opintomatkaa EU-viestinnän pariin Brysseliin. Toisessa kategoriassa palkintona on kahden päivän viestintäkoulutus Brysselissä.
Kilpailu alkaa 1.4.2019.
Toimita tarinasi osoitteeseen: info@euinmyregion.eu
Aihekenttään: EUIMR storytelling

Videokuvaus hankkeesta

Komissio tarjoaa yhteensä 20 hankkeelle videokuvauksen. Valintaa edesauttaa hyvät perustelut, miksi juuri kyseinen hanke ansaitsee videon kuvaamisen. Hankkeen tulee itse koota ainestoa videota varten. Lisäksi hankkeen merkitys yhteisölle ja alueelle vaikuttaa valintaan. Kannattaa kuitenkin kokeilla onneaan!
Ainestoa voi toimittaa 1.4.2019 lähtien.
Toimita videoaineistoa, kuvia ja tietoa hankkeesta osoitteeseen: info@euinmyregion.eu
Aihekenttään: EUIMR Case study video

Tietovisa/online-peli

Tietovisa alkaa 1.4.2019 osoitteessa www.euinmyregion.eu . Kerran kuussa valittavat voittajat saavat palkinnoksi eurooppalaisen herkkukorin.

Online-viestintäkoulutus

Komissio tekee nettiin lähiaikoina viestintään liittyvää online-koulutusta: www.euinmyregion.eu