Rakennerahastojen uutiskirje 17.4.2014

Rakennerahastot.fi on uudistunut

Uudistunut Rakennerahastot.fi sivusto kertoo EU:n ohjelmakauden 2014–2020 rakennerahastotoiminnasta Suomessa. Sivustolla kerrotaan Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 ohjelmasta ja sen toteuttamisesta eri puolilla Suomea. Kartan avulla voi tutustua tarkemmin alueelliseen toimintaan. Päättyvän ohjelmakauden asioista kerrotaan vanhoilla sivuilla. Ruotsinkieliset sivut julkaistaan toukokuussa.

Rakennerahastot.fi – viranomaisten ekstranetti

Verkkopalvelussa on ekstranetti, joka on tarkoitettu rakennerahastotoiminnassa mukana oleville viranomaisille. Ekstranetissä on aineistoja viranomaisten käyttöön sekä kalenteri viranomaisille järjestettäviä tilaisuuksia varten. Rekisteröitynyt viranomainen saa lukuoikeudet sisäiseen verkkopalveluun ja voi osallistua keskusteluihin siellä. Hallintoviranomaisen ohjekirjeet julkaistaan jatkossa ekstranetissä. Tämän takia on tärkeää, että kaikilla rakennerahastotoiminnassa mukana olevilla viranomaisilla on käyttäjätunnukset ekstranettiin.

Rekisteröidy palveluun http://www.rakennerahastot.fi/kirjaudu tai kirjaudu palveluun jos olet jo rekisteröitynyt. Kirjautumisen jälkeen klikkaa sivun keskiaukeamalta "Käytettävissä olevat sivustot" ja valitse sieltä ekstranetin kohdalta "liity".

Löydät meidät nyt myös Facebookista

Rakennerahastotoimijat voivat keskustella, verkostoitua ja vaihtaa kokemuksia rakennerahastojen Facebook-sivulla. Tykkäämällä sivusta voit kirjoittaa seinälle sekä julkaista linkkejä kuvamateriaaliin ja muuhun kiinnostavaan aineistoon.

Tutustu: https://www.facebook.com/rakennerahastot

Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 – käynnistysinfo viranomaisille 13.5.2014

Työ- ja elinkeinoministeriön alueosaston rakennerahastoryhmä järjestää välittäville toimielimille infotilaisuuden Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 – Suomen rakennerahasto-ohjelman käynnistämisestä.

Tilaisuus järjestetään Helsingissä tiistaina 13.5.2014. Käynnistysinfossa käydään läpi hankehakujen käynnistämiseen liittyviä asioita; rakennerahasto-ohjelman sisältöä rahastoittain, vähähiilisyyttä ja kestävää kehitystä, tulosperusteisuutta, tuloskehikkoa ja seurantaa, hankkeiden yleisiä valintaperusteita sekä hankehallinnon keskeisiä muutoksia.

Kutsu tilaisuuteen on lähetetty sähköpostitse välittäville toimielimille. Lisätietoa saat myös rakennerarahstot.fi-sivuston viranomaisten ekstranetistä. Muista ensin rekisteröityä palveluun.


Näytetään tulokset 60 - 60 / 60
Merkintöjä per sivu 1
jostakin 60