Sosiaalisen median koulutuksella suurta kysyntää

Itäsuomalaisessa yhteistyössä järjestettiin EU-hankkeille sosiaalisen median koulutus, johon osallistui paikan päällä ja verkon välityksellä noin 170 henkilöä.

-Lähdimme yhteistyöhön EU-rahastoperheen kanssa, sillä huippukouluttajan saaminen onnistuu parhaiten yhteistyön voimin. Striimaaminen oli itsestään selvää nykypäivänä. Ja omalla esimerkillä on näytettävä tietä muillekin. Tämä on selkeä viesti pitkien välimatkojen alueella, että striimaminen tavoittaa ihmiset hyvin, HighwaySavon tiedottaja Hannakaisa Markkanen kertoo.   

-Yhteydet pelasivat todella hyvin Etelä-Savoon ja Pohjois-Karjalaan. Pohjois-Karjalassa parikymmentä henkeä kokoontui Joensuussa maakuntaliittoon yhteisesti seuraamaan lähetystä. Lisäksi oli mahdollisuus omalta koneelta liittyä lähetykseen. Koulutus antaa myös selkeän viestin siitä, että yhteistyötä eri rahastojen kesken kannattaa tehdä jatkossakin, EU-koordinaattori Janna Merenniemi Pohjois-Savon liitosta sanoo.

Viestintäkouluttaja Pauliina Mäkelä Viestintä-Piritta Oy:stä antoi vinkkejä sosiaalisen median hyödyntämiseen asiantuntijatyössä. Koulutuksen tarkoituksena oli herättää osallistujien kiinnostus some-sisällöntuotantoon sekä motivoida ja ohjata sosiaalisen median käyttöön.  

Pauliina Mäkelä

Lisäksi tilaisuudessa esiintyi Euroopan komission Suomen edustuston kansalaisviestinnän päällikkö Susanne Ekvall, joka kertoi edustuston ajankohtaisista asioista sekä tärkeydestä nostaa esille EU-rahoitteisia menestystarinoita.  

Pohjois-Savon liiton, Europe Direct Kuopion, HighwaySavo-viestintähankkeen ja ELY-keskuksen järjestämä koulutus järjestettiin Kuopiossa 10.5.2017. Paikan päällä oli 70 henkeä. Yhteensä koulutukseen ilmoittautuneita oli noin 170 henkilöä.  

Lisätiedot:

Janna Merenniemi, EU-koordinaattori, Pohjois-Savon liitto, 044 714 2620, janna.merenniemi (at) pohjois-savo.fi
Hannakaisa Markkanen, tiedottaja, HighwaySavo, 050 527 99 43, hannakaisa.markkanen(at)mansikkary.fi