Siirry suoraan sivun tekstisisältöön

Muut rahoitusmahdollisuudet

Euroopan unionilla on myös muita ohjelmia, jotka tukevat työllisyyttä. Niistä saa lisätietoa Euroopan unionin internet-sivustolta www.europa.eu. Suomessa toteutetaan työllisyyden lisäämiseksi useita kansallisia kehittämisohjelmia ja tukijärjestelmiä, joista saa lisätietoa mm. yhteystiedoissa mainituilta rahoittajilta.

Maaseudun kehittämistä tuetaan Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman avulla. Suomessa toteutetaan myös kalatalousohjelmaa, jolla tuetaan elinkeinokalataloutta. Näistä Euroopan maatalousrahaston ja kalatalousrahaston tukemista ohjelmista saa lisätietoja  maa- ja metsätalousministeriön internet-sivuilta www.mmm.fi tai elinkeino-, liikenne ja ympäristökeskuksista www.ely-keskus.fi. 

 

 

Lähetä linkki
X
 

Lähetä RR-linkki -toiminnon avulla voit lisätä tärkeimmän RR-sisältösi selaimesi kirjanmerkkeihin tai lähettää sen sähköpostitse haluamillesi vastaanottajille. Voit myös jakaa haluamasi sisällön verkostoillesi yleisimmissä yhteisöpalveluissa. Nämä palvelut ovat yleensä maksuttomia, mutta ne vaativat rekisteröitymisen.