Siirry suoraan sivun tekstisisältöön

Asiakirjapohjat

Rakennerahastoviestintää varten on laadittu asiakirjapohjia, joita suositellaan käytettäviksi hanketoiminnan ja viranomaisten viestinnässä. Asiakirjapohjiin tulee lisätä rahoittajan tunnus. Lisäksi niihin voi lisätä mukana olevien organisaatioiden tunnuksia.

Kaikista asiakirjapohjista on kaksi erilaista versiota. Vasemmanpuoleinen asiakirjapohja kunkin kieliversion kohdalla sisältää rakennerahastojen visuaalisen ilmeen mukaisen aaltokuvion alhaalla etusivulla. Oikeanpuoleinen asiakirjapohja on pelkistetty siten, että siinä on ainoastaan EU-lippulogo ja Vipuvoimaa EU:lta 2007-2013 -logo. Pelkistetympi malli sopii esimerkiksi pitkiin esityslistoihin, jotka kuitenkin pitäisi saada mahtumaan yhdelle sivulle.

Asiakirjapohja - EAKR:n ja ESR:n yhteiseen viestintään
Suomi: doc 152KB doc 57KB
Ruotsi: doc 153KB doc 58KB
Englanti: doc 152KB doc 58KB
 
Asiakirjapohja - EAKR
Suomi: doc 151KB doc 56KB
Ruotsi: doc 152KB doc 57KB
Englanti: doc 152KB doc 57KB
 
Asiakirjapohja - ESR
Suomi: doc 149KB doc 56KB
Ruotsi: doc 151KB doc 57KB
Englanti: doc 151KB doc 57KB
 
Lähetä linkki
X
 

Lähetä RR-linkki -toiminnon avulla voit lisätä tärkeimmän RR-sisältösi selaimesi kirjanmerkkeihin tai lähettää sen sähköpostitse haluamillesi vastaanottajille. Voit myös jakaa haluamasi sisällön verkostoillesi yleisimmissä yhteisöpalveluissa. Nämä palvelut ovat yleensä maksuttomia, mutta ne vaativat rekisteröitymisen.