Siirry suoraan sivun tekstisisältöön

Rakennerahastotietopalvelusta tietoa EU-projekteista

Tiedot Euroopan sosiaalirahaston (ESR) ja aluekehitysrahaston (EAKR) projekteista Suomessa löytyvät EURA 2007-järjestelmän projektitietopalvelusta. Palvelu sisältää ohjelmakauden 2007–2013 projektit.

Kaikki jäsenmaat julkaiset Euroopan komission vaatimusten mukaisesti ja hanketoiminnan läpinäkyvyyden turvaamiseksi tiedot rahoitettavista projekteista. Tietopalvelusta löytyvät perustiedot eli hankkeen nimi, hankekuvaus, toteuttajataho sekä julkisen rahoituksen määrä. Tietopalvelusta voi hakea projekteja muun muassa rahastoittain ja ohjelmittain sekä vapaiden hakusanojen avulla esimerkiksi tietyllä alueella toteutettuja hankkeita. Tietopalvelu tarjoaa lisäksi sisällöllistä tietoa hankkeista.

Palvelusta saa tietoa projektien tavoitteista, tuloksista ja vaikutuksista. Tähän liittyen löytyy tietoa työpaikkojen ja uusien yritysten määristä. Rakennerahastotietopalvelun tiedot päivittyvät kerran viikossa rakennerahastoprojektien hallinnointiin käytettävästä EURA 2007 -järjestelmästä.

Rakennerahastotietopalveluun

Lähetä linkki
X
 

Lähetä RR-linkki -toiminnon avulla voit lisätä tärkeimmän RR-sisältösi selaimesi kirjanmerkkeihin tai lähettää sen sähköpostitse haluamillesi vastaanottajille. Voit myös jakaa haluamasi sisällön verkostoillesi yleisimmissä yhteisöpalveluissa. Nämä palvelut ovat yleensä maksuttomia, mutta ne vaativat rekisteröitymisen.