Siirry suoraan sivun tekstisisältöön

EURA 2007

EU:n rakennerahastojen hallintajärjestelmä

EURA 2007 on Euroopan sosiaalirahaston (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) ohjelmakaudella 2007 - 2013 osarahoittamien projektien hallinnointiin tarkoitettu selainpohjainen tietojärjestelmä. Järjestelmällä hoidetaan mm. projektihakemusten, projektipäätösten, maksatushakemusten, seurantalomakkeiden ja loppuraporttien toimittaminen ja hallinnointi sekä rakennerahastotoiminnan toteutumista kuvaavien raportointitietojen tuottaminen sekä kansallisiin tarkoituksiin että Euroopan komissiolle. EURA2007-järjestelmän avulla ei voi hakea elinkeino- , liikenne- ja ympäristökeskusten yritysten kehittämisavustusta tai yritysten toimintaympäristön kehittämisavustusta, Finnveran lainoja ja takauksia eikä Tekesin tutkimus- ja tuotekehitysrahoitusta. Lisätietoja hakumenettelyistä saat ottamalla yhteyttä yllä mainittuihin rahoittajiin.

Järjestelmän omistaa työ- ja elinkeinoministeriö. Järjestelmän kehitystä ja ylläpitoa rahoitetaan osittain sekä Euroopan sosiaalirahastosta (ESR) että Euroopan aluekehitysrahastosta (EAKR).

EURA 2007 -järjestelmän hakijan ja toteuttajan palvelut löytyvät osoitteesta www.eura2007.fi

Lähetä linkki
X
 

Lähetä RR-linkki -toiminnon avulla voit lisätä tärkeimmän RR-sisältösi selaimesi kirjanmerkkeihin tai lähettää sen sähköpostitse haluamillesi vastaanottajille. Voit myös jakaa haluamasi sisällön verkostoillesi yleisimmissä yhteisöpalveluissa. Nämä palvelut ovat yleensä maksuttomia, mutta ne vaativat rekisteröitymisen.

Tulostusversio

Eura 2007