Extension stage -haku 1.10.2019–27.2.2020

Itämeren alueen -ohjelman toisella hakukierroksella rahoitusta saaneiden hankkeiden jatkamista koskeva haku tulosten hyödyntämiseen ja levittämiseen (extension stage) avattiin 1.10.2019.

Hakukierros sulkeutuu 27.2.2020, jolloin hankehakemukset tulee olla toimitettuna sihteeristölle ohjeistuksen mukaisesti.

Hankkeen pääpartnerin tulee olla ensin yhteydessä suoraan ohjelman sihteeristöön hankesuunnitelmansa esittelemistä varten. Tarkemmat tiedot ja ohjeet hakuihin löytyvät ohjelman kotisivuilta osoitteesta http://www.interreg-baltic.eu

Kansallinen vastinrahoitus

Suomalaisten hakijoiden on mahdollista hakea hankkeisiinsa kansallista vastinrahoitusta Työ- ja elinkeinoministeriöstä.

Sihteeristön konsultoinnin jälkeen hanke voi hakea alustavaa kansallisen vastinrahansitoumusta työ- ja elinkeinoministeriöstä. Hankkeen tultua hyväksytyksi, se voi hakea varsinaista kansallisen vastinrahoituksen rahoituspäätöstä. Tarkemmat ohjeet vastinrahoituksen hakemisesta löytyvät sivuston Materiaalipankista viikolla 43 alkaen.

Kansallista vastinrahasitoumusta tulee hakea Työ- ja elinkeinoministeriöstä viimeistään 31.1.2020. Määräaika on ehdoton ja sitä ei voida ylittää.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti osoitteeseen kirjaamo@tem.fi

Päätökset hyväksytyistä hankkeista tehdään seurantakomiteassa kesällä 2020.