Onnistumisen anatomia hanketyössä – koulutus ESR-hanketoimijoille

Mistä on hyvät hankkeet tehty? Motivoituneesta hankehenkilöstöstä, kristallinkirkkaista tavoitteista, sitoutuneesta hankeorganisaatiosta sekä käyttöön otetuista tuloksista. 

− Tuntuuko, ettei aina näin ole. Kohderyhmä on kateissa, omaa organisaatiota ei kiinnosta, horisontaaliset ovat hepreaa ja tavoitteetkin hukassa? 

Ei hätää! Et varmastikaan ole yksin asiasi kanssa, hanketyö on haastavaa! Tule jakamaan tuskasi, kuulemaan muiden kokemuksia ja saamaan vinkkejä parempaan hanketoteutukseen toisilta hanketoimijoilta. 

Jos et tunnista näitä ongelmia ollenkaan, tule silti mukaan! Jaa muiden kanssa, mikä teki juuri sinun hankkeestasi onnistuneen. 

Hämeen ELY-keskus järjestää syksyllä 2019 rahoittamilleen ESR -hankkeille (joita on muuten jo 389 kappaletta) teemailtapäiviä, joissa jaetaan onnistumisia ja karikoita. Tule paikalle, jos kaipaat uusia ideoita tai haluat auttaa muita välttämään samat sudenkuopat, joihin itse putosit. Yhdessä pohdimme, miksi jotkut hankkeet onnistuvat, kun taas toiset epäonnistuvat. Mitä onnistuminen vaatii hankkeen toteuttajalta ja ketä tarvitaan mukaan tuloksen varmistamiseksi? 

Iltapäivät alkavat hanke-esimerkein, joiden on tarkoitus inspiroida muita tavoittelemaan onnistuneita tuloksia. Tämän jälkeen keskitytään rennosti kahvin kera ratkomaan yhdessä osallistujien hankkeistaan esiin nostamia haasteita, pieniä ja isoja, ja kaikkea siltä väliltä.  

Seuraa Etelä-Suomen Tapahtumakalenteria ja ilmoittaudu mukaan heti alkusyksystä. 

 

Kuva: Pixabay