Tapahtumat

Alta löydät rakennerahastoasioihin liittyvät Etelä-Suomen tapahtumat.

6Aika-strategian hakuihin liittyvät tapahtumat on siirretty julkaistavaksi tämän palvelun Valtakunnalliset teemat -osiossa.

 

Näin puserrat höttöisestä hankkeesta konkreettisen tuotteen (ESR)

Aloitusaika:
19.9.2019 9:00
Lopetus aika:
19.9.2019 12:30
Paikka:
Pasilan virastotalo, Opastinsilta 2, Iso auditorio
Kuvaus

Näin puserrat höttöisestä hankkeesta konkreettisen tuotteen kuudessa vaiheessa

Tuntuuko siltä, että hankesuunnitelman konkreettinen ydin on kateissa? Onko tavoitteena oleva tuote tai palvelu vaikeasti hahmotettavissa? Ei hätää, Hämeen ELY-keskus tarjoaa rahoittamilleen ESR -hankkeille tuotteistamiskoulutusta.

Koulutus järjestetään Pasilan virastotalon Isossa auditoriossa 19.9.2019 kello 9.00-12.30. Tilaisuuden kuluessa nautimme Hämeen ELY-keskuksen tarjoamana kahvia/teetä ja pientä purtavaa.

Kouluttajana Suomen kokeneimmaksi tuotteistajaksi tituleerattu Jari Parantainen. Jariin voit tutustua tarkemmin www.noste.fi

Ilmoittautuminen tilaisuuteen Webropol -linkin kautta viimeistään 10.9.2019. Jos et pysty ilmoittautumaan (tilaisuus on silloin täynnä) niin ilmoittaudu tästä Webropol -linkin kautta  jonotuslistalle .

Jari Parantaisen kuva perustiedoilla koulutuksesta

Mukaan mahtuu 100 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Hämeen ELY-keskus voi rajata organisaatio/hankekohtaisia osallistujia. Tällöin ELY-keskus on suoraan yhteydessä osallistujiin/tahoihin, joihin rajaus vaikuttaa.

Lisätietoja ja peruutukset: rakennerahastot.etela-suomi(at)ely-keskus.fi