Tapahtumat

Alta löydät rakennerahastoasioihin liittyvät Etelä-Suomen tapahtumat.

6Aika-strategian hakuihin liittyvät tapahtumat on siirretty julkaistavaksi tämän palvelun Valtakunnalliset teemat -osiossa.

 

Onnistumisen anatomia hanketyössä (ESR)

Aloitusaika:
5.3.2020 12:30
Lopetus aika:
5.3.2020 15:00
Paikka:
Pasilan virastotalo, Opastinsilta 12, Pieni Auditorio
Kuvaus

Hämeen ELY-keskus järjestää rahoittamilleen ESR -hankkeille iltapäivätilaisuuksia, joissa jaetaan hankkeiden onnistumisia ja karikoita. Tilaisuuden aikana pohdimme yhdessä mm. miksi jotkut hankkeet onnistuvat, kun taas toiset epäonnistuvat. Mitä onnistuminen vaatii hankkeen toteuttajalta ja ketä tarvitaan mukaan tuloksen varmistamiseksi?

Iltapäivän ohjelma

Tervetuloa ja esittäytyminen

Hankeinspiraatiot (kaksi hanketta kertoo kokemuksiaan)

Keskustelua pienryhmissä

Kahvi ja verkostoitumistauko

Keskustelua pienryhmissä

Loppuyhteenveto

Kenelle tilaisuus on tarkoitettu:

Jotta saisimme juuri samanhenkiset hankkeet yhteisen pöydän ääreen, on tilaisuuksien kohdehankkeita rajattu. Tilaisuus on tarkoitettu ESR-hankkeille, jotka kulkevat omia (työllistämis)polkujaan.

Avainsanoina työllisyys ja työllistyminen, osallisuus, työ- ja toimintakyky. Pääasiassa erityistavoitteiden 6.1. ja 10.1. hankkeet, mutta muutkin saman teeman kanssa painiskelevat ovat tervetulleita.

Ilmoittautuminen: https://link.webropolsurveys.com/S/1D2A67D1A45D6B86

Ilmoittautumisen yhteydessä sinua pyydetään antamaan enintään 300 merkin kuvaus hankkeestasi. Mieti tarkkaan, mitkä ovat keskeiset avainsanat. Kuvaukset helpottavat yhteisten mielenkiinnonkohteiden löytämistä tilaisuuden aikana.

Voit myös esittää toiveita pienryhmissä käsiteltävistä teemoista.