Tapahtumat

Alta löydät rakennerahastoasioihin liittyvät Etelä-Suomen tapahtumat.

6Aika-strategian hakuihin liittyvät tapahtumat on siirretty julkaistavaksi tämän palvelun Valtakunnalliset teemat -osiossa.

 

« Takaisin

EAKR –verkkoklinikka: Indikaattorit

Aloitusaika:
14.5.2020 13:00
Lopetus aika:
14.5.2020 15:00
Paikka:
Webinaari
Kuvaus

Webinaarina järjestettävässä koulutuksessa käydään läpi tärkeitä asioita koskien EAKR-hankkeiden indikaattoreita. Aiheina ovat mm. hankkeiden seuranta ja raportointi, tuotosindikaattorit sekä indikaattoritietojen todennettavuus ja jäljitysketju. Lähestymistapa on käytännönläheinen ja konkreettinen. Kouluttajana toimii Uudenmaan liiton rakennerahastoasiantuntija.

Koulutus on tarkoitettu Uudenmaan liitosta rahoituspäätöksen saaneille ja käynnissä oleville EAKR-hankkeille.

> Kutsu: Verkkoklinikat talvi-kevät 2020

Ilmoittautuminen

Ilmoittauduthan koulutukseen alla olevan verkkolinkin kautta 12.5.2020 mennessä. Sen jälkeiset ilmoittautumiset sekä kaikki peruutukset sähköpostitse eakr(at)uudenmaanliitto.fi.

Ilmoittautuminen verkkolinkin kautta on päättynyt.

> Ilmoittaudu koulutukseen

Tekninen toteutus

Verkkolinkki webinaariin osallistumiseen lähetetään ilmoittautuneille viimeistään päivää ennen koulutusta. Koulutus toteutetaan Microsoft Teams live event -webinaarijärjestelmän avulla.

Jos tietokoneellasi on Microsoft Teamsin työpöytäsovellus, voit katsoa webinaaria sitä kautta. Jos sovellusta ei valmiiksi ole, voit joko ladata sen tai katsoa webinaaria selaimen kautta (selaimilla Google Chrome, Mozilla Firefox tai Microsoft Edge). Nämä vaihtoehdot tulevat näkyviin klikatessasi yllä olevaa linkkiä. Tekninen toimivuus on hyvä testata etukäteen.

Tervetuloa verkkoklinikalle!