Tapahtumat

Alta löydät rakennerahastoasioihin liittyvät Etelä-Suomen tapahtumat.

6Aika-strategian hakuihin liittyvät tapahtumat on siirretty julkaistavaksi tämän palvelun Valtakunnalliset teemat -osiossa.

 

« Takaisin

EAKR –verkkoklinikka: Näin laadit maksatushakemuksen

Aloitusaika:
15.1.2020 13:00
Lopetus aika:
15.1.2020 15:00
Paikka:
Webinaari
Kuvaus

Koulutuksessa käydään läpi maksatushakemuksen tekemisessä huomioonotettavia asioita. Lähestymistapa on käytännönläheinen ja konkreettinen. Kouluttajana toimii Uudenmaan liiton maksatustarkastaja Leena Dromberg. Kouluttaja toivoo mahdollisimman ennakkokysymyksiä, joita hän käy läpi koulutuksessa. Ennakkokysymyksiä voi esittää sähköpostitse eakr@uudenmaanliitto.fi.

Koulutus on tarkoitettu Uudenmaan liitosta rahoituspäätöksen saaneille ja käynnissä oleville EAKR-hankkeille.

> Kutsu: Verkkoklinikat talvi-kevät 2020

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ilmoittauduthan koulutukseen alla olevan linkin kautta 13.1.2020 mennessä. Sen jälkeiset ilmoittautumiset sähköpostitse eakr(at)uudenmaanliitto.fi.

> Ilmoittaudu koulutukseen

Tekninen toteutus

Webinaari toteutetaan Microsoft Teams live event - järjestelmällä. Verkkolinkki osallistumiseen lähetetään viimeistään päivää ennen koulutusta.

Jos tietokoneellasi on Microsoft Teamsin työpöytäsovellus, voit katsoa webinaaria sitä kautta. Jos sovellusta ei valmiiksi ole, voit joko ladata sen tai katsoa webinaaria selaimen kautta (selaimilla Google Chrome, Mozilla Firefox tai Microsoft Edge). Tekninen toimivuus on hyvä testata etukäteen.

 

Tervetuloa verkkoklinikalle!