Uutiskirjeet

Etelä-Suomen rakennerahastot julkaisee uutiskirjettä, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Aikaisemmin ilmestyneisiin pääset klikkaamalla Seuraava-linkkiä sivun alalaidassa.

Seuraava uutiskirje ilmestyy maaliskuussa 2020.

Etelä-Suomen rakennerahastojen uutiskirje 3 / 2017

Päättyneistä rahoitushauista nousemassa hyviä kehittämishankkeita

Tänä vuonna aloittavista EAKR- ja ESR-hankkeista on pelkästään myönteistä sanottavaa. Monipuolinen hankekirjo edustaa hyvin hankehauille ennakkoon asetettuja tavoitteita.

> Lue lisää

Kasvua kansainvälisistä osaajista -hankehakemusten arviointi käynnissä

Ensimmäistä kertaa järjestetty valtakunnallinen Kasvua kansainvälisistä osaajista -rahoitushaku oli avoinna syyskuun lopulle saakka. Rahoitettavaksi tarjottiin eri puolilta Suomea viittätoista EAKR-hanketta ja kahdeksaa ESR-hanketta. Hakemusten arviointi on parhaillaan käynnissä.

> Lue lisää

Kestävän kaupunkikehittämisen 6Aika-hankkeiden EAKR-haku vielä avoinna

Kestävää kaupunkikehittämistä edistäviin hankkeisiin on tarjolla EAKR-rahoitusta Suomen kuuden suurimman kaupungin alueilla. Haun ensimmäinen vaihe, ideavaihe, on avoinna 27. lokakuuta kello 14.00 asti. Kestävän kehityksen ratkaisut, hyvinvointia edistävät palvelut ja yritysten kasvua tukevat palvelukokonaisuudet ovat tämän rahoitushaun avainsanat.

> Lue lisää

Etelä-Suomen EAKR-haku lähestyy – Vielä ehdit ilmoittautua hakuinfoon

Etelä-Suomen EAKR-hakuinfo järjestetään Vantaalla Tikkurilassa 1. marraskuuta. Tule kuulemaan syksyn haun painopisteistä ja poimimaan vinkit hyvän hakemuksen laatimiseen. Ilmoittautumisaikaa on vielä 25.10. asti.

> Lue lisää

EAKR-starttikoulutukset tarjosivat oppia hankkeiden toteuttajille

Lokakuun alkupuolella Helsingissä pidetyt kaksi EAKR-koulutuspäivää tarjosivat kosolti hyviä vinkkejä ja paljon tärkeää käytännön tietoa uusille myönteisen rahoituspäätöksen saaneille hankkeille. Koko päivän koulutukset houkuttelivat paikalle yhteensä noin 120 hankkeiden projektipäällikköä sekä hallinnoinnista, taloudesta ja viestinnästä vastaavaa.

> Lue lisää

SOHJOA-hanke RegioStarsin finaalissa – voittoa ei tullut, mutta mainetta ja kunniaa

RegioStars 2017 -finaali järjestettiin lokakuussa Brysselissä osana European Week of Regions and Cities -tapahtumaa. Finaalissa jäsenmaiden ehdottamista hankkeista parhaat kilpailivat maineesta ja kunniasta. Metropolia ammattikorkeakoulun vetämä 6Aika EAKR-hanke SOHJOA - Autonominen Last mile -liikenteen fyysinen ja virtuaalinen innovaatioalusta urbaanissa ympäristössä kilpaili luokassa Cities in digital transition.

> Lue lisää

ESR-hanke: Hyrinä valmentaa työelämään tiimioppimisen keinoin

Hyvinvointiklinikka Hyrinä on kesällä 2017 päättynyt ESR-hanke, jossa rakennettiin yhteinen oppimis- ja työympäristö Hyrian hiusalan, kauneudenhoitoalan ja sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille sekä opettajille ja ammatillisille ohjaajille.

> Lue lisää

Etelä-Suomen hankekirjo kootaan tulosjulkaisuun, valmista keväällä

Kuluva rakennerahastokausi alkaa olla puolessa välissä ja on välitarkastelun aika. Uudenmaan liitto ja Hämeen ELY-keskus ovat ryhtyneet yhdessä koostamaan tulosjulkaisua. Sähköiseen julkaisuun nostetaan esille tuloksia ja tarinoita esimerkillisistä Etelä-Suomessa rahoitetuista hankkeista.

> Lue lisää

Henkilöstöuutisia

Etelä-Suomen rakennerahoitukseen on saatu uusia kasvoja. Pois lähteneitä kiitämme.

> Lue lisää

Kalenteri


Etelä-Suomen rakennerahastojen uutiskirje

Tämän Etelä-Suomen rakennerahastojen uutiskirjeen julkaisi Uudenmaan liitto, joka hallinnoi Etelä-Suomen EAKR-rahoitusta sekä kestävän kaupunkikehittämisen 6Aika-strategian EAKR-rahoitusta. Seuraava uutiskirje ilmestyy ennen joulua ja sen toimittaa ESR-rahoitusta koordinoiva Hämeen ELY-keskus.

> Etelä-Suomen sivut rakennerahastot.fi-verkkopalvelussa 


Maakunnan liittojen ja ELY-keskuksen rakennerahastoasiantuntijoiden yhteystiedot Etelä-Suomessa:

> Maakunnan liitot 
> ELY-keskus  

> Rekisteriseloste