Uutiskirjeet

Etelä-Suomen rakennerahastot julkaisee uutiskirjettä, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Aikaisemmin ilmestyneisiin pääset klikkaamalla Seuraava-linkkiä sivun alalaidassa.

Seuraava uutiskirje ilmestyy maaliskuussa 2020.

Etelä-Suomen rakennerahastojen uutiskirje 4 / 2017

Etelä-Suomen ESR-aluehaku käyntiin tammikuussa

Hämeen ELY-keskus avaa alueellisen ESR-hakukierroksen tammikuussa 2018. Haku päättyy 1.3.2018.

> Lue lisää

6Aika-hankkeisiin tarjolla sekä ESR- että EAKR-rahoitusta

Kestävän kaupunkikehittämisen 6Aika-strategiaa toteuttavat kuutoskaupungit eli kuusi Suomen suurinta kaupunkia. Hämeen ELY-keskus avaa 6Aika ESR-haun alkuvuodesta ja Uudenmaan liiton EAKR-haku on parhaillaan käynnissä.

> Lue lisää

Ohjausta hankkeiden hallinnointiin tarjolla

Sekä Hämeen ELY-keskus että Uudenmaan liitto tarjoavat rahoittamilleen hankkeille koulutusta alkuvuodesta 2018. Jatkoa saavat suositut EAKR-hankkeiden verkkoklinikat sekä ESR-hankkeiden starttikoulutukset.

> Lue lisää

Etelä-Suomen EAKR-haun ideavaihe päätökseen

Uudenmaan liitto on saanut marraskuun lopussa päättyneeseen Etelä-Suomen EAKR-haun ensimmäiseen vaiheeseen 122 hankeideaa. Arviointi on parhaillaan käynnissä.

> Lue lisää

Hämeen ELY-keskuksen vuoden viimeiset hankehaut ovat päättyneet

Valtakunnallisen Luovaa osaamista -toimenpidekokonaisuuden ESR-hankehaku sekä Yritysten toimintaympäristön kehittäsmisavustusten EAKR-haku ovat päättyneet.

> Lue lisää

ESR Itämeriverkosto kokoontui Helsingissä marraskuussa

ESR Itämeriverkosto kokoontui Helsingissä 16.-17.11.2017. Verkostoon kuuluu ESR-rahoitusta välittäviä sekä hallintoviranomaisia Itämeren alueen maista.

> Lue lisää

Omalla kielellä toteutettu yhteiskuntaorientaatio auttaa kotoutumisen alkuun

Kotoutuminen ja osallisuus edellyttävät ymmärrystä siitä, miten uuden kotimaan yhteiskunta toimii. Kotona Suomessa -pilottihankkeissa (ESR) on kokeiltu syksystä 2016 lähtien erilaisia yhteiskuntaorientaation malleja, joissa tarjotaan juuri maahan tulleille tietoa näiden omalla kielellä suomalaisesta yhteiskunnasta ja kulttuurista.

> Lue lisää

Tulosjulkaisu julkistetaan näyttävästi maaliskuussa Helsingissä

Hämeen ELY-keskus ja Uudenmaan liitto kokoavat yhteiseen tulosjulkaisuun kuluvan rakennerahastokauden tuloksia ja tarinoita esimerkillisistä hankkeista Etelä-Suomen alueelta.

> Lue lisää

Henkilöstöuutisia

Etelä-Suomessa rakennerahoituksen myöntämisestä vastaa kaksi rahoittajaviranomaista: Hämeen ELY-keskus ja Uudenmaan liitto. Molemmissa rakennerahastoryhmissä on tapahtunut loppuvuoden aikana henkilövaihdoksia.

> Lue lisää

Kalenteri

  • 15.1. klo 9-13 ESR Hakuinfo Pasilassa
  • 17.1. klo 12.30-14.00 EAKR-verkkoklinikka
  • 8.2. klo 8-15 ESR-hankkeiden starttikoulutus Pasilassa 8.2.
  • 21.3. Etelä-Suomen ESR- ja EAKR-hankkeiden tulosjulkaisun julksitamistilaisuus Helsingissä


Etelä-Suomen rakennerahastojen uutiskirje

Tämän Etelä-Suomen rakennerahastojen uutiskirjeen julkaisi Hämeen ELY-keskus, joka hallinnoi ESR-rahoitusta. Seuraava uutiskirje ilmestyy keväällä ja sen toimittaa Etelä-Suomen EAKR-rahoitusta sekä kestävän kaupunkikehittämisen 6Aika-strategian EAKR-rahoitusta koordinoiva Uudenmaan liitto.

> Etelä-Suomen sivut rakennerahastot.fi-verkkopalvelussa


Maakunnan liittojen ja ELY-keskuksen rakennerahastoasiantuntijoiden yhteystiedot Etelä-Suomessa:

> Maakunnan liitot 
> ELY-keskus

Etelä-Suomen rakennerahoituksen rahoittajaviranomaiset Hämeen ELY-keskus ja Uudenmaan liitto kiittävät hyvästä yhteistyöstä kuluvana vuonna ja toivottavat teille ja läheisillenne rauhaisaa joulunaikaa sekä kaikkea hyvää alkavalle vuodelle 2018.

> Rekisteriseloste