Uutiskirjeet

Etelä-Suomen rakennerahastot julkaisee uutiskirjettä, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Aikaisemmin ilmestyneisiin pääset klikkaamalla Seuraava-linkkiä sivun alalaidassa.

Seuraava uutiskirje ilmestyy kesällä 2020.

Etelä-Suomen rakennerahastojen uutiskirje 1 / 2018

Etelä-Suomen hankehaut päätökseen – arvioinnit käynnissä

Etelä-Suomessa päättyi maaliskuun alussa sekä EAKR- että ESR-hankehaku. Hakemusten viranomaiskäsittelyyn kuluu kevään kuukaudet. Rahoituspäätökset pyritään sinetöimään Uudenmaan liitossa ja Hämeen ELY-keskuksessa vielä ennen kesälomakautta.

> Lue lisää
 

Rakennerahastojen kausi puolivälissä, tervetuloa kuulemaan tuloksia Etelä-Suomesta!

Rakennerahastojen ohjelmakauden puolivälietapissa Etelä-Suomen hankkeista on jo kertynyt hienoja tuloksia. Tervetuloa kuulemaan hanketarinoita Helsingin Kansallismuseoon 21. maaliskuuta sekä keskustelemaan ohjelmakauden jatkosta.

> Lue lisää
 

Kätevä tapa oppia: EAKR-verkkoklinikat

Viime vuonna suuren suosion saaneet EAKR-hankkeiden verkkoklinikat saavat jatkoa huhtikuussa. Uudenmaan liitto järjestää kaksi koulutusta, joihin voit osallistua näppärästi omassa työpisteessäsi.

> Lue lisää
 

Regio Stars 2018 -kilpailu kutsuu

Euroopan komission on avannut maaliskuun alussa Regio Stars 2018 -kilpailun. Ehdotuksia hyvistä hankkeista voi jättää 15. huhtikuuta asti. Käytäntönä on, että suosittelijana on julkisorganisaatio, joten vinkkejä kannattaa toimittaa rahoittajille eli Etelä-Suomessa Uudenmaan liittoon tai Hämeen ELY-keskukseen.

> Lue lisää
 

Seuraa rakennerahastojen ajankohtaisia asioita somessa

Tervetuloa seuraamaan rakennerahastojen ajankohtaisia asioita sosiaalisen median kanaviin. Uutisoimme somessa tärkeistä hakuihin liittyvistä päivämääristä, koulutuksista ja muista tapahtumista sekä jaamme mielenkiintoisia hanketarinoita ja -tuloksia.

> Lue lisää
 

Tarkkuutta viestintäohjeen noudattamisessa!

Hankkeet saavat rahoituspäätöksen liitteenä viestintäohjeen, jota tulee noudattaa. Valitettavasti tässä on havaittu puutteita, erityisesti logojen käytössä. Euroopan unioni velvoittaa hankkeita tiedottamaan ja myös valvoo, että viestintäaineistoja käytetään asianmukaisesti.

> Lue lisää
 

EARK-hankkeet Kymenlaaksosta: digi-ideoita yrityksille ja ratkaisuja ravinteiden kiertoon

EAKR-hankkeiden joukosta olemme poimineet tällä kertaa esittelyyn kaksi Kymenlaaksossa toteutettua hanketta. Molemmissa on erityisen hyvä draivi sekä halu viestiä avoimesti tuloksista ja käytännöistä muidenkin opiksi.

> Lue lisää
 

ESR-hanke STRATOS: osaamiskartoitus vie kasvu- ja kehityspolulle

Yrityksen strateginen kehittäminen ja henkilöstön osaamistarpeiden ennakointi ovat kestohaasteita monille mikro- ja pk-yrityksille. ESR-hankkeessa on kehitetty avuksi maksuton ja helppokäyttöinen STRATOS-verkkotyökalu, jolla kasvu- ja osaamiskapeikot on helppo tunnistaa.

> Lue lisää
 

Henkilöstöuutisia

Etelä-Suomen rakennerahastoryhmiin on Uudenmaan liitossa ja Hämeen ELY-keskuksessa tullut viime kuukausina henkilöstövaihdoksia.

> Lue lisää


Tulevia tapahtumia

  • 21.3. Helsinki, Kansallismuseo: Kasvualustana Etelä-Suomi – Onnistumisia ohjelmakaudelta 2014–2020, Etelä-Suomen rakennerahastojen ohjelmakauden puolivälitilaisuus > Lue lisää
  • 26.3. & 3.4. Kouvola, 11.4. Lahti ja 12.4. Helsinki, Pasila: Hyvä loppuraportti, koulutus ESR-hankkeiden toteuttajille > Lue lisää
  • 5.4. ja 11.4. EAKR-verkkoklinikka > Lue lisää
  • 15.5. ESR-starttikoulutus, Kouvola > Lue lisää


Etelä-Suomen rakennerahastojen uutiskirje

Tämän Etelä-Suomen rakennerahastojen uutiskirjeen julkaisi Uudenmaan liitto, joka koordinoi Etelä-Suomen EAKR-rahoitusta sekä kestävän kaupunkikehittämisen 6Aika-strategian EAKR-rahoitusta. Seuraava uutiskirje ilmestyy kesällä ja sen toimittaa Hämeen ELY-keskus, joka hallinnoi ESR-rahoitusta..

> Etelä-Suomen sivut rakennerahastot.fi-verkkopalvelussa


Maakunnan liittojen ja ELY-keskuksen rakennerahastoasiantuntijoiden yhteystiedot Etelä-Suomessa:

> Maakunnan liitot 
> ELY-keskus

> Rekisteriseloste