Uutiskirjeet

Etelä-Suomen rakennerahastot julkaisee uutiskirjettä, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Aikaisemmin ilmestyneisiin pääset klikkaamalla Seuraava-linkkiä sivun alalaidassa.

Seuraava uutiskirje ilmestyy kesällä 2020.

Etelä-Suomen rakennerahastojen uutiskirje 2 / 2018

Etelä-Suomen ESR-haku on nyt auki

Hämeen ELY-keskus avaa ESR-haun Etelä-Suomen alueella. Kyseessä on tämän ohjelmakauden viimeinen iso ESR-haku ja hankkeita etsitään nyt kaikille toimintalinjoille.

> Lue lisää

EAKR-haussa hieno sato uusia hankkeita

Etelä-Suomen EAKR-haku päättyi maaliskuussa. Uudenmaan liitto sai määräaikaan mennessä 77 hakemusta.

> Lue lisää

Katsaus hankkeiden maksatuskäsittelyn tilanteeseen

Uudenmaan liiton ja Hämeen ELY-keskuksen maksatushakemusten keskimääräiset käsittelyajat ovat pidentyneet alkuohjelmakauteen verrattuna ja tuensaajien kannattaa varautua tähän.

> Lue lisää

ESR Henkilö -järjestelmän tiedoissa virheellisiä kirjauksia

Hämeen ELY-keskus pyytää rahoittamiensa hankkeiden toteuttajia kiinnittämään erityistä huomiota raportoitavien tietojen oikeellisuuteen. 

> Lue lisää

RegioStars-kilpailun 21 finalistia valittu

Euroopan komission järjestämän RegioStars kilpailun finalistit on valittu. Mukana voitokkaiden hankkeiden joukossa on yksi hanke Etelä-Suomesta.

> Lue lisää

Ohjelmakauden hanketuloksia yksissä kansissa

Etelä-Suomen rakennerahastojen ohjelmakauden puolivälin tulosjulkaisu on ilmestynyt. Julkaisuun on koottu konkreettisia tarinoita yli 60 Etelä-Suomen alueella rahoitetusta ESR- ja EAKR-hankkeesta.

> Lue lisää

EAKR Yritystuki: esittelyssä Tricton Oy

Pulssimaisesti sykkiviä strobovaloja, savukoneita, törmäysnukke pyörätuolissa sekä piha täynnä punaisia ja valkoisia polkupyöriä tarakat täynnä kukkasommitelmia. Lahdessa majapaikkaansa pitävä Tricton ei ole perinteinen suomalaisyritys – eikä yritä sellainen ollakaan.

> Lue lisää

Henkilöstöuutisia

Hämeen ELY-keskuksessa rahoitusasiantuntijaksi on valittu Jere Auvinen. Auvinen aloittaa tehtävässään 18.6. Pasilassa ja hänen työnkuvaansa kuuluu pääasiassa yritysten kehittämispalvelut. Jere Auvisen tavoittaa jere.auvinen(at)ely-keskus.fi.

Uudenmaan liitossa ei ole tapahtunut henkilöstömuutoksia.

Kalenteri

Syksyn tapahtumia päivitetään tapahtumakalenteriin loppukesästä.

Suositut ESR Startti- ja Stoppi-koulutukset palaavat syksyllä. Seuraa tapahtumakalenteria sekä uutisointiamme.


Etelä-Suomen rakennerahastojen uutiskirje

Tämän Etelä-Suomen rakennerahastojen uutiskirjeen julkaisi Hämeen ELY-keskus, joka hallinnoi ESR-rahoitusta sekä EAKR yritystukia. Seuraava uutiskirje ilmestyy syksyllä ja sen toimittaa Etelä-Suomen EAKR-rahoitusta sekä kestävän kaupunkikehittämisen 6Aika-strategian EAKR-rahoitusta koordinoiva Uudenmaan liitto.

> Etelä-Suomen sivut rakennerahastot.fi-verkkopalvelussa


Maakunnan liittojen ja ELY-keskuksen rakennerahastoasiantuntijoiden yhteystiedot Etelä-Suomessa:

> Maakunnan liitot 
> ELY-keskus

> Tietosuojaseloste