Uutiskirjeet

Etelä-Suomen rakennerahastot julkaisee uutiskirjettä, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Aikaisemmin ilmestyneisiin pääset klikkaamalla Seuraava-linkkiä sivun alalaidassa.

Seuraava uutiskirje ilmestyy kesällä 2020.

Etelä-Suomen rakennerahastojen uutiskirje 3 / 2018

Etelä-Suomen EAKR-haku avautuu 29.10. - hakuinfo 1.11.2018

Etelä-Suomen EAKR-hankerahoituksen haku avautuu jälleen lokakuun lopussa. Haku on kuluvan ohjelmakauden viimeisiä isoja hakukierroksia. 1.11.2018 Helsingissä järjestetään kaksi EAKR-hankerahoitushaun infotilaisuutta.

> Lue lisää

Etelä-Suomen ESR-haku on loppumetreillä

Hämeen ELY-keskuksen Etelä-Suomen ESR-haku on päättymässä 3.10.2018. 

> Lue lisää

Koulutusta tarjolla ESR- ja EAKR-hankkeille

Hämeen ELY-keskus ja Uudenmaanliitto tarjoavat syksyn aikana rahoittamilleen hankkeille koulutusta hankkeiden hallinnointiin.

> Lue lisää

ESR-hankkeiden osallistujalomakkeita päivitetty

Lomakkeita, joilla kerätään ESR-hankkeiden osallistujien tietoja, on päivitetty. Jokaisen hankkeen tulee ladata uudet osallistujalomakkeet ja ottaa ne välittömästi käyttöön.

> Lue lisää

EAKR Yritystuki: esittelyssä Dollydust Oy

Dollydust Oy tuo vauvakirjan tälle vuosituhannelle ja lanseeraa kansainvälisille markkinoille maailman ensimmäisen korkealaatuisen digitaalisesti sovelluksella täytettävän vauvakirjan. Yritys on saanut Hämeen ELY-keskukselta rahoituksen kolmeen yrityksen kehittämishankkeeseen (EAKR). Jokainen hanke on ollut yksi selkeä askel lähemmäs valmista tuotetta.

> Lue lisää

Yritysten kehittämispalveluista suuntaa ja varmuutta pk-yritysten kehittämiseen

Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen pk-yrityksille tarjoamia analyysi-, konsultointi- ja koulutuspalveluja. Kehittämispalvelut voivat toimia oivana ponnahduslautana yrityksen kehittämishankkeelle (EAKR).

> Lue lisää

Nopeuta maksatushakemuksesi käsittelyä Hämeen ELY-keskuksen maksatus- ja tarkastusyksikön vinkeillä

Hämeen ELY-keskuksen maksatus- ja tarkastusyksikössä on tämän vuoden (1-8) aikana tehty suuri määrä rakennerahastojen maksupäätöksiä. Maksuhakemuksia joudutaan palauttamaan paljon, mikä viivästyttää hakemuksen käsittelyä. Maksatus- ja tarkastusyksikkö vinkkaa, kuinka onnistut hakemuksen tekemisessä.

> Lue lisää

Talent Boost Summit 2018 Tampereella 7.11.

Talent Boost Summit on Suomen suurin kansainväliseen osaajateemaan keskittyvä yritystapahtuma. Tapahtuma järjestetään Tampereella Torni-hotellin Paja-kongressikeskuksessa 7.11.2018 klo 9:30-15:30.

> Lue lisää

Creative Finland nostaa esiin luovan osaamisen parhaita käytäntöjä


 

Hämeen ELY-keskuksen rahoittama valtakunnallinen Luovaa osaamista -koordinaatiohanke Creative Finland käynnistyi viime keväänä. Hanketta hallinnoi AGMA Luovan talouden agentit ja managerit ry. Creative Finlandin taustatiimillä on yhteensä yli 50 vuoden kokemus luovan alan kehittämistyöstä eri areenoilla.

> Lue lisää

Seuraa Kaakkois-Suomen rahoittajien yhteistä Facebook-sivua

Mahdollisuuksien Kaakkois-Suomi Facebook-sivu tarjoaa kootusti tietoa Kaakkois-Suomen alueen rahoitusinstrumenteista niin yrityksille kuin hanketoimijoille. 

> Lue lisää

Henkilöstöuutisia


Rakennerahastoasiantuntija Irene Gröhn. Kuva: Anni Levonen

Irene Gröhn on aloittanut Uudenmaan liiton uutena rakennerahastoasiantuntijana 1.8. Hän työskentelee EAKR-hankkeiden rahoituksen, koordinoinnin sekä viestinnän tehtävissä.

Irenen tavoittaa: rakennerahastoasiantuntija Irene Gröhn, irene.grohn(at)uudenmaanliitto.fi, puh. 040 182 4828

Hämeen ELY-keskuksessa ei ole tapahtunut henkilöstömuutoksia.

Kalenteri

Etelä-Suomen rakennerahastojen uutiskirje

Tämän Etelä-Suomen rakennerahastojen uutiskirjeen julkaisi Hämeen ELY-keskus, joka hallinnoi ESR-rahoitusta sekä EAKR yritystukia. Seuraava uutiskirje ilmestyy ennen joulua ja sen toimittaa Etelä-Suomen EAKR-rahoitusta sekä kestävän kaupunkikehittämisen 6Aika-strategian EAKR-rahoitusta koordinoiva Uudenmaan liitto.

> Etelä-Suomen sivut rakennerahastot.fi-verkkopalvelussa


Maakunnan liittojen ja ELY-keskuksen rakennerahastoasiantuntijoiden yhteystiedot Etelä-Suomessa:

> Maakunnan liitot 
> ELY-keskus

> Tietosuojaseloste