Uutiskirjeet

Etelä-Suomen rakennerahastot julkaisee uutiskirjettä, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Aikaisemmin ilmestyneisiin pääset klikkaamalla Seuraava-linkkiä sivun alalaidassa.

Seuraava uutiskirje ilmestyy syksyllä 2020.

Etelä-Suomen rakennerahastojen uutiskirje 3 / 2019

Etelä-Suomen EAKR-haku käynnissä 17.10.2019 asti

Etelä-Suomen EAKR -rahoitushaku on käynnissä. 9.9.2019 alkanut haku toteutetaan tällä kertaa yksivaiheisena ja hakemukset tulee jättää EURA 2014 -järjestelmään torstaihin 17.10.2019 mennessä.

> Lue lisää

6Aika-strategian EAKR- ja ESR-rahoitushaku auki 18. lokakuuta asti

6Aika-strategian kestävän kaupunkikehittämisen EAKR-rahoitushaku sekä 6aika ESR-haku jatkuvat 18.10.2019 saakka. Kyseessä on kuluvan rakennerahasto-ohjelmakauden viimeinen laajempi haku.

> Lue lisää

Etelä-Suomen ESR-haku vielä käynnissä

Hämeen ELY-keskus on avannut alueellisen ESR-haun Etelä-Suomessa 1.9.-1.10.2019. Hankkeita voidaan toteuttaa paikallisina tai ylimaakunnallisina Hämeen, Kaakkois-Suomen ja Uudenmaan alueilla.

> Lue lisää

Hanke-esittely (ESR): Osatyökykyiset hallitusti töihin

Maassamme on 65 000 osatyökykyistä, jotka haluavat töihin. Oikeisiin palkkatöihin, jotka vastaavat heidän kykyjään ja osaamistaan. Osatyökykyisten työllistyminen on kuitenkin ollut hidasta. Tarvitaan uudenlaista toimintamallia, jota kokeillaan ja kehitetään Iisisti töihin -hankkeessa.

> Lue lisää

Hanke-esittely (EAKR): Rehome – uudet oivaltavat hätämajoitusratkaisut

Vuonna 2015 Eurooppaa koetteli ennenkokematon pakolaisaalto. Lahdessa tilanne konkretisoitui Hennalan tyhjäksi jääneellä kasarmialueella, jonne järjestettiin hätämajoitus sadoille kotimaansa jättämään joutuneille. Syntyi ajatus haastaa muotoilun opiskelijat kehittämään ratkaisuja äkillisesti syntyneeseen yllättävään tarpeeseen.

> Lue lisää

Syksyn verkkoklinikoilta puhtia hyvään EAKR-hankehallintoon

Kaipaatko sparrausta tai kertausta EAKR-hankehallintoon? Nyt on oiva tilaisuus hankkia tarvittavat tiedot ja taidot tai syventää jo olemassa olevaa hankeosaamista lokakuussa starttaavilla verkkoklinikoilla.

> Lue lisää

Onnistumisen anatomia hanketyössä -koulutus ESR -hankkeille

Hämeen ELY-keskus järjestää rahoittamilleen ESR -hankkeille iltapäivätilaisuuksia, joissa jaetaan hankkeiden onnistumisia ja karikoita.

> Lue lisää

Hankehöttöä vai konkretiaa?

Mitä tapahtuu, kun lyö yhteen salillisen ESR-hanketoimijoita ja kokeneen tuotteistajan, joka toimii pääasiassa yrityssektorilla?

> Lue lisää

Euroopan alueiden ja kuntien teemaviikko Brysselissä lokakuussa

Euroopan alueiden ja kuntien teemaviikko (European Week of Regions and Cities) järjestetään Brysselissä 7.–10.2019. Nyt jo 17. kertaa järjestettävään maksuttomaan tapahtumaan odotetaan noin 6000 vierasta ja 100 puhujaa Euroopasta ja sen ulkopuolelta.

> Lue lisää

Henkilöstöuutisia

Sekä Uudenmaan liitossa että Hämeen ELY-keskuksessa on tapahtunut kesän aikana henkilöstömuutoksia.

> Lue lisää


Tulevia tapahtumia

 


Etelä-Suomen rakennerahastojen uutiskirje

Tämän Etelä-Suomen rakennerahastojen uutiskirjeen julkaisi Hämeen ELY-keskus, joka koordinoi Etelä-Suomen ESR-rahoitusta sekä EAKR yritystukia. Seuraava uutiskirje ilmestyy ennen joulua ja sen toimittaa Uudenmaan liitto, joka hallinnoi EAKR-rahoitusta.

> Etelä-Suomen sivut rakennerahastot.fi-verkkopalvelussa


Maakunnan liittojen ja ELY-keskuksen rakennerahastoasiantuntijoiden yhteystiedot Etelä-Suomessa:

> Maakunnan liitot 
> ELY-keskus

> Rekisteriseloste