Uutiskirjeet

Etelä-Suomen rakennerahastot julkaisee uutiskirjettä, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Aikaisemmin ilmestyneisiin pääset klikkaamalla Seuraava-linkkiä sivun alalaidassa.

Seuraava uutiskirje ilmestyy ennen joulua 2020.

Etelä-Suomen rakennerahastojen uutiskirje 2 / 2020

EAKR-haku avoinna Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa kesän ajan

mansikat

Etelä-Suomen EAKR-rahoitushaku on käynnissä 15.6.–31.8.2020 Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson maakunnissa. Haku toteutetaan yksivaiheisena ja hakemukset tulee jättää EURA 2014 -järjestelmään elokuun loppuun mennessä. Hakua koordinoi Uudenmaan liitto.

> Lue lisää
 

Luovaa osaamista -kokonaisuudessa haku syksyllä

lamppu

Hämeen ELY-keskus avaa 1.8.–30.9.2020 Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 Suomen rakennerahasto-ohjelman ESR-haun koskien opetus- ja kulttuuriministeriön valtakunnallista Luovaa osaamista -toimenpidekokonaisuutta.

> Lue lisää


Kevään ESR-haun sato oli runsas

viljaa käsissä

Keväällä järjestetyssä ESR-haussa etsittiin erityisesti hankkeita, jotka pystyvät nopeasti vastaamaan vallitsevassa tilanteessa syntyneisiin uudenlaisiin työllisyyden ja yrittäjyyden haasteisiin. Tämän lisäksi etsittiin erityisesti miesten syrjäytymistä ehkäiseviä hankkeita.

> Lue lisää
 

Hanke-esittely: NIPPU - Niputtamalla ja kokeilemalla uutta bisnestä

Nuijamiehen sali

NIPPU – niputtamalla ja kokeilemalla uutta bisnestä -hanke luo Etelä-Karjalaan uusia tuotteita ja uutta liiketoimintaa. Tavoitteeseen päästään yhdistämällä innovatiivisesti olemassa olevaa ja kokeiluttamalla pienten toimijoiden uutuustuotteita ja -palveluja suoraan asiakkailla.

> Lue lisää
 

Valtakunnallinen työelämän kehittämisen koordinaatiohanke tekee hankkeiden tuloksista näkyviä

oksat

Työelämän kehittämisen koordinaatiohanke Tuottava ja tuloksellinen työelämä II edistää työelämän laatua sekä työhyvinvoinnin ja tuottavuuden kehittämistä. Koordinaatiohanke viestii verkostojensa käyttöön valtakunnallisten ja alueellisten työelämähankkeiden tuloksia.

> Lue lisää
 

ESR-hankkeiden verkostotilaisuudet ja koulutukset tekevät paluun

kädet yhdessä

Tulemme taas syksyllä järjestämään tuttuja Startti- ja Stoppi-koulutuksia hanketoteuttajille. Nimensä mukaisesti 16.9. järjestettävässä Startti-koulutuksessa käydään läpi hankkeen toteutukseen liittyviä perusasioita. Mukaan voit tulla oletpa sitten uusi hanketoteuttaja, -työntekijä tai kaipaat kertausta ESR-hankekäytäntöihin liittyen.

> Lue lisää
 

RegioStars -kilpailussa mukana kaksi EAKR-hanketta Etelä-Suomesta

regiostars logo

Euroopan komissio palkitsee RegioStars -kilpailussa vuosittain EU:n rahoittamia hankkeita, jotka ovat hyviä esimerkkejä huippuosaamisesta ja uusista lähestymistavoista aluekehityksen saralla.

> Lue lisää
 

Muuta ajankohtaista 

Uudenmaan liitto ja Hämeen ELY-keskus tiedottavat koronavirustilanteen huomioimisesta rakennerahastohankkeissa rakennerahastot.fi-sivuston Etelä-Suomen osiossa.

 

Tulevia tapahtumia

  • 10.9.2020 Stoppi -koulutus ESR –hankkeille, Pasila
  • 16.9.2020 Startti -koulutus ESR –hankkeille, Pasila
  • 28.9.2020 Verkostoiltapäivä ESR –hankkeille, Pasila
  • 29.9.2020 Verkostoiltapäivä ESR –hankkeille, Lahti
  • 30.9.2020 Verkostoiltapäivä ESR –hankkeille, Kouvola

Etelä-Suomen EAKR: Seuraa tiedotustamme rakennerahastot.fi-sivuston Etelä-Suomen tapahtumakalenterissa ja Facebookissa - kerromme siellä tulevista tapahtumistamme.

 

Aurinkoista kesää uutiskirjeen lukijoille!

järvi

Etelä-Suomen rakennerahastojen väki toivottaa uutiskirjeen lukijoille aurinkoista kesää!

Uudenmaan liiton rakennerahastoryhmä lomailee pääosin 29.6.–26.7. toimiston ollessa suljettu.

Etelä-Suomen rakennerahastojen uutiskirje

Tämän Etelä-Suomen rakennerahastojen uutiskirjeen julkaisi Uudenmaan liitto, joka koordinoi Etelä-Suomen EAKR-rahoitusta sekä kestävän kaupunkikehittämisen 6Aika-strategian EAKR-rahoitusta. Seuraava uutiskirje ilmestyy syksyllä ja sen toimittaa Hämeen ELY-keskus, joka hallinnoi ESR-rahoitusta ja EAKR-yritystukirahoitusta.

> Etelä-Suomen sivut rakennerahastot.fi-verkkopalvelussa


Maakunnan liittojen ja ELY-keskuksen rakennerahastoasiantuntijoiden yhteystiedot Etelä-Suomessa:

> Maakunnan liitot 
> ELY-keskus

 

> Rekisteriseloste

 


Näytetään tulokset 2 - 2 / 26
Merkintöjä per sivu 1
jostakin 26