Tutustu päivitettyyn ELY-keskuksen yrityksen kehittämisavustus -sivustoon ja yritysten kokemuksiin avustusten käytöstä!

Yritykset saavat ely-keskus.fi-verkkopalvelun uudistetulta Yrityksen kehittämisavustus -sivuilta tietoa kehittämisavustuksesta, jonka tuella yritys voi uudistaa liiketoimintaansa, kasvaa ja kansainvälistyä. Uutuutena sivuilta löytyy kehittämisavusta saaneiden yritysten kokemuksia avustuksen käyttämisestä. Sivuston teksteistä ja yrittäjien kertomuksista saa hyvin käsityksen siitä, millaisiin hankkeisiin avustusta voi hakea. Sivustolta löytyy tietoa myös siitä, kuinka kehittämisavustusta voi hakea.

Kokemuksistaan sivustolla kertovat Ferroplan Oy, Finnchat Oy, M-Files Oy, NaturVentio Oy, ProGriding AM Oy, Seniortek Oy ja Wiima Logistics Oy.

Yrityksen kehittämisavustus yrityksen näkökulmasta

Kappale- ja massatavaran kuljetinratkaisuja tuottava perheyritys Ferroplan Oy laajensi vuonna 2013 myönnetyllä kehittämisavustuksella tuotantohalliaan. Isommat kokoonpanotilat tekivät mahdolliseksi isommat kokonaisprojektit. Asiakaskunta laajeni ja tuotteille on löytynyt markkinoita Kauko-Itää myöten. Yritys kiittää pitkää yhteistyötä ELY-keskuksen kanssa ja kokee aina saaneensa ystävällistä palvelua sekä asiantuntemusta.

Finnchat Oy kehitti yrityksen kehittämisavustuksen turvin live chat -asiakaspalvelukonseptin, jossa myyjä on läsnä verkkokaupassa. Liiketoiminta kasvoi Suomen markkinoilla vauhdikkaasti ja vuonna 2014 kansainvälistyminen aloitettiin perustamalla Berliiniin toimipiste. Yrittäjä kokee, että yrityksen toiminnan alkuvaiheessa saatu oikea-aikainen ja aukoton tuki teki mahdolliseksi nopean kehityksen.

Edellä kerrotut ja monta muuta yrityskokemusta löydät sivustolta.

Ohjeet sähköiseen hakuun

Yrityksen kehittämisavustukset -sivustolta yrittäjä löytää kootusti ELY-keskusten rahoitusstrategiat ja linjaukset sekä ohjeet avustuksen ja maksatuksen sähköiseen hakuun.

Uusille yrityksen kehittämisavustuksen sivuille pääset mm. ely-keskus.fi -verkkosivujen etusivulta kohdasta Oikopolut (Elinkeinot otsikon alta.)