Hae EAKR-tukea kehittämistoimintaan

Etelä-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Pohjanmaa ja Satakunta huomio. Euroopan aluekehitysrahaston tukea on jälleen haettavissa maakunnissa toteutettavaan kehittämistoimintaan. 1. lokakuuta mennessä Eura-järjestelmässä jätetyt hakemukset otetaan mukaan tämän kierroksen maakuntakohtaiseen hakemusten arviointiin.

EU-ohjelmakauden 2014–2020 ja kaudelle laaditun rakennerahasto-ohjelman toteutuksen lähestyvä päättyminen ei vaikuta vielä tällä hakukierroksella rahoitettavien hankkeiden toteutusaikaan, joka kestää 31.8.2023 asti. Lainsäädännöstä, maakuntakohtaisista linjauksista ja valittavasta rahoitusmallista riippuen yksittäisen hankkeen kesto voi olla enimmillään yhdestä kolmeen vuotta. Tarkemmat tiedot ja haun ehdot löytyvät maakuntakohtaisista hakuilmoituksista täältä.

Pirkanmaa ei ole mukana tällä rahoituskierroksella, vaan avannee haun seuraavaksi joulukuussa 2019. Suunniteltavan hankkeen kohdealueeksi voidaan kuitenkin määritellä haluttaessa myös Pirkanmaa. Tämä edellyttää, että hakemuksen kohdealueisiin kuuluu jokin haussa mukana oleva maakunta.