Uusia rahoitusasiantuntijoita ESR-puolella

Länsi-Suomen alueella on tämän vuoden aikana aloittanut kolme uutta rahoitusasiantuntijaa ESR-puolella. Lue alta heidän esittelyt!

 

Nimeni on Jaana Rantavaara ja olen 51-vuotias syntyperäinen vaasalainen. Minulla on kaksi aikuista lasta, jotka niin ikään asuvat Vaasassa.

Aloitin ESR-hankerahoituksen rahoitusasiantuntijatehtävissä juhannuksen jälkeen (25.6.2018). Kuulun hallinnollisesti Keski-Suomen "rakennerahasto-ELYyn" ja tehtäväni sijoituspaikka on Vaasa.

Ennen ELY-keskukseen siirtymistä olen tehnyt pitkän, lähes 20 v., uran pankkialalla eri tehtävissä, viimeiset 10 vuotta toimin (Senior) Private Bankerina. Pankkialalla organisaatio- ja uudistustoimet ovat hurjan muutoksen kourissa. Keväällä 2018 lähdin miettimään tulevaisuuttani, mahdollisuuksiani ja uusia haasteita. Selailin avoimia työtehtäviä Vaasassa ja silmiini pisti juuri oikeaan aikaan, oikeanlainen tehtävä – innostuin heti ja otin puhelun siltä istumalta Taina Lommille. Laitoin hakemuksen heti puhelun jälkeen, ehkä kuukausi ennen hakuajan päättymistä ja jäin jännityksellä odottamaan tulevaa. Ilokseni sain odottamani puhelun, jota seurasi pari haastattelua ja nyt olen tässä, edelleen yhtä innoissani.

Olen luonteeltani tarkka, pidän asiakas- ja tiimityöstä sekä erilaisista "ratkaisutehtävistä", näitä ominaisuuksia luonnollisesti tarvitaan tässä tehtävässä.
Odotukseni tehtävää kohtaan ovat toteutuneet, työ on monipuolista ja haastavaa, opin joka päivä vähintään yhden uuden asian ja kokemani perusteella näin tullee jatkumaan vielä pitkään.


Harrastuksiini kuuluu mm. lenkkeily ja luonnossa liikkuminen, matkustelu uusien paikkojen ja kokemusten näkeminen/kokeminen.

 

 

Ari Pajukoski, 52 (ja joka vuosi yksi lisää…) Työskentelen Tampereella ja etäpäivinä kotona Orivedellä tai mökillä Naantalissa.

Aiemmin olen ollut 8 vuotta maksatustarkastajana ja siitä vajaan vuoden lisäksi maaseudun kehittämisen asiantuntijana eli myös myöntöpuolella (Maaseudun yritys- ja hanketuet). Ennen uraa valtiolla olen ollut maaseutuasiamiehenä, opettajana ja projektikoordinaattorina sekä yksityisyrittäjänä.

Odotan haastavampaa ja vaihtelevampaa työtä, mitä aikaisempi oli. Ainakin tällä hetkellä näyttää siltä, että haastetta on ymmärtää täysin erilainen toimintamalli, mitä maaseuturahoituksessa oli.

Vapaa-ajalla hoidan omaa kalastus- ja kokousmatkailun parissa toimivaa yritystä Naantalin Rymättylässä. Tuo yritys on ollut 25 vuotta yhdessä veljeni kanssa ja nyt on tarkoitus myydä yritys (tai lähinnä isohko kokoushuvila) ja keskittyä välillä muuhunkin. Kalastan mielelläni, mutta yrityksen puolesta kalastuksen asiakkaiden kanssa nykyisin hoitaa veljeni.  Tykkään myös ajoittain rakentaa ja remontoida ja olen sitä joskus tehnyt jopa ammattina tuon matkailuyrityksen kanssa. Edelleen silloin tällöin lupaudun tekemään jonkun pikkurempan tutuille.

Suurin intohimo on matkustelu ja teemmekin vaimon kanssa useita osin pidempiä ja osin lyhyempiä ulkomaanmatkoja vuosittain. Tähän harrastukseen menee kaikki omat ja lainatut rahat… Eli lomapäivät ja lomarahanvaihtovapaat ovat olleet todella tarpeen.

 

 

Olen Satu Tuimala ja työskentelen Keski-Suomen ELY-keskuksessa Jyväskylässä.

Työskentelin aiemmin Keski-Suomen TE-toimistossa valmennuspalveluiden suunnittelijana. Olin mukana suunnittelemassa, kehittämässä ja koordinoimassa alueelle kansallisella rahalla hankittavia palveluita. Tykkään kehittää ja laajentaa omaa osaamistani ja kun tämä rahoitusasiantuntijan paikka tuli hakuun, innostuin siitä välittömästi!

Odotan uudelta työltä paljon uusia yhteistyökumppaneita, mielenkiintoisia hankkeita ja uuden oppimista.

Vapaa-ajalla harrastan liikuntaa varsin monipuolisesti ja lisäksi tykkään hoitaa pikku puutarhaani kesäisin.