« Takaisin

Oivalluksia ruokaketjusta

Aloitusaika:
6.6.2017 9:30
Lopetus aika:
7.6.2017 15:15
Paikka:
Frami, Kampusranta 9 B, Seinäjoki
Kuvaus

Lehmiä, innovaatioita ja aina väärässä olevia asiakkaita – tervetuloa saamaan Oivalluksia ruokaketjusta!
 
Etelä-Pohjanmaalla tehdään kasvua agrobiotaloudella ja ruokaosaamisella. Oivalluksia-tapahtuma vie Seinäjoelle hetkellä, jolloin kaupunkiin kokoontuu iso joukko alan asiantuntijoita niin Suomesta kuin maan rajojen ulkopuolelta.   
 
Osallistujiksi tapahtumaan 6.–7. kesäkuuta kutsutaan erityisesti länsisuomalaisten pk-yritysten ja tutkimus-, koulutus- ja kehitysorganisaatioiden edustajia. Tapahtumalla halutaan tukea hanketoimintaa ja uusien hankkeiden suunnittelua sekä toimijoiden välistä yhteistyötä yli maakunta- ja toimialarajojen.
 
Tutustu Oivalluksia ruokaketjusta -tapahtuman ohjelmaan täällä. Osallistuminen on maksutonta, mutta ruokailut ovat omakustanteisia ohjelmaan merkityiltä osin. Liitteestä löydät lisätietoa majoituksesta, ruokailusta ja osallistumisesta Food Business Summit -tapahtuman muihin, maksullisiin, osuuksiin.

Huom! Tapahtuman ilmoittautumisaikaa on jatkettu toukokuun loppuun.Sen jälkeenkin voit liittyä mukaan, jos ilmoittautumislinkki on vielä käytössä. 

Ilmoittautumaan pääset linkin kautta: https://www.lyyti.in/oivalluksia_ruokaketjusta . Paikkoja on rajoitetusti. Tapahtuman järjestävät Etelä-Pohjanmaan liitto ja Pirkanmaan liiton Uutta luovat maakunnat -hanke.
 
Kutsua saa mielellään välittää eteenpäin.
 
 
Tervetuloa Oivalluksille!