« Takaisin

Temaattiset torstait - Kansainvälinen hanketoiminta (Jyväskylä)

Aloitusaika:
12.4.2018 13:00
Lopetus aika:
12.4.2018 16:00
Paikka:
Jyväskylä, Cumulus City Jyväskylä (Väinönkatu 3)
Kuvaus

Länsi-Suomen RR-ELY ja Pirkanmaan liitto järjestävät länsisuomalaisille hanketoimijoille neljä Temaattiset Torstait- verkostokohtaamista keväällä 2018.


Kohtaamisten tavoite on tarjota neuvoja ja sparrausta vaikuttavuuden lisäämiseksi omassa hanketyössä, sekä verkottaa hanketoimijoita keskenään. Voit tulla paikalle keskeneräisen hankeidean kanssa tai hakea apua käynnissä olevan hankkeen edistämiseksi. Tärkeintä on, että voit soveltaa tilaisuuden oppeja tavalla tai toisella heti käytäntöön - joko projektiin tai projektiaihioon.

12.4.2018, klo 13-16 Jyväskylä; KANSAINVÄLINEN HANKETOIMINTA

Päivässä avataan kansainväliseen hanketoimintaan liittyviä mahdollisuuksia esimerkkien ja parhaiden käytäntöjen kautta. Tilaisuus sopii konkareille ja heille, joille aihe on uusi. Opit myös miten hyödyntää kansainvälistä näkökulmaa kotimaisella hankerahoituksella. Miten erilaisten kansainväliset rahoitusinstrumentit tarjoavat? Miten löydät kumppanit kansainvälisistä verkostoista ja yhteisöistä? Miten käytät suomalaista hanketta vipuvartena kv-rahoitukseen? Entä kuinka tuot kansainvälistä huippuosaamista Suomeen ja mitä mahdollisuuksia se avaa?

Kaikkien neljän tilaisuuden tarkemmat sisällöt ja ilmoittautumislinkki löytyvät tästä.