Toimintaa ja tuloksia

Rakennerahastotoimintaa on ollut käynnissä Suomessa pian 20 vuotta. Voit tutustua ohjelmakausien 2000–2006 ja 2007–2013 hanketoimintaan täällä. Ohjelmakauden 2014 – 2020 toimintaa ohjaa vahva tuloksellisuus.

Käynnissä olevien hankkeiden ideoita ja toimintaa esitellään kohdassa rahoitetut hankkeet. Tuloksia ja kokemuksia -osassa on tietoa toimintansa päättäneissä hankkeissa kehitetyistä menetelmistä ja malleista. Lisäksi saat tietoa hankkeissa syntyneistä hyvistä käytännöistä, jotka kertovat esimerkinomaisesti, miten hanketoiminnalla kannattaa tavoitella kehitystoiminnalle vaikuttavia tuloksia.

Länsi-Suomen ESR-haku alkoi 15.6.2018

Keski-Suomen ELY-keskus avaa Euroopan sosiaalirahaston (ESR) hankehaun Länsi-Suomen alueella 15.6.2018-3.10.2018. Länsi-Suomen alueeseen kuuluvat Etelä-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pirkanmaan, Pohjanmaan, Satakunnan ja Varsinais-Suomen maakunnat. Länsi-Suomen alueeseen luetaan tässä haussa myös Keski-Pohjanmaan maakunta.  

Hakuun kuuluvissa maakunnissa ovat haussa kaikki ESR- toimintalinjat ja erityistavoitteet. Maakuntapohjaiset painotukset löydät hakuohjeesta.

Kannustamme hakijoita myös konkreettisten kokeiluhankkeiden suunnitteluun ja hakemiseen.

Tarkemmat hakuohjeet löydät "Hakuajat"-osiosta ja hakuohjeesta.

 

Lisätietoja

Länsi-Suomen ELY-keskuksen rahoitusasiantuntijat