Uutiskirjeen tilaus

Länsi-Suomen rakennerahastoryhmä julkaisee uutiskirjettä, johon kootaan tärkeimmät rakennerahasto-ohjelmia koskevat ajankohtaiset asiat, tiedotteet, tulevat tapahtumat ja muut uutiset. Uutiskirje ilmestyy keskimäärin kahdeksan kertaa vuodessa.

Voit tilata uutiskirjeen sähköpostiisi lähettämällä sähköpostiosoitteesi alla olevalla liittymislomakkeella. Saat liittymisestä ilmoituksen sähköpostitse. Voit myös lopettaa tilauksen antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaamalla "peruuta tilaus". Sähköpostiisi lähetetään linkki josta voit vahvistaa tilauksen peruutuksen.

EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR) sovelletaan 25.5.2018 alkaen ja se vaikuttaa henkilötietojen käsittelyyn koko EU:n alueella. Asetuksen tavoitteena on parantaa luonnollisten henkilöiden oikeusturvaa henkilötietojen käsittelyn osalta.

Rakennerahastojen uutiskirjeen tietosuojaseloste

Uutiskirjeen rekisteröinti

Uutiskirjeen Rekisteröinti
Peruuta tilaus  

Länsi-Suomen ESR-haku alkoi 15.6.2018

Keski-Suomen ELY-keskus avaa Euroopan sosiaalirahaston (ESR) hankehaun Länsi-Suomen alueella 15.6.2018-3.10.2018. Länsi-Suomen alueeseen kuuluvat Etelä-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pirkanmaan, Pohjanmaan, Satakunnan ja Varsinais-Suomen maakunnat. Länsi-Suomen alueeseen luetaan tässä haussa myös Keski-Pohjanmaan maakunta.  

Hakuun kuuluvissa maakunnissa ovat haussa kaikki ESR- toimintalinjat ja erityistavoitteet. Maakuntapohjaiset painotukset löydät hakuohjeesta.

Kannustamme hakijoita myös konkreettisten kokeiluhankkeiden suunnitteluun ja hakemiseen.

Tarkemmat hakuohjeet löydät "Hakuajat"-osiosta ja hakuohjeesta.

 

Lisätietoja

Länsi-Suomen ELY-keskuksen rahoitusasiantuntijat