« Takaisin

Pohjois-Pohjanmaan maakuntapäivät

Aloitusaika:
2.11.2015 12:00
Lopetus aika:
3.11.2015 13:00
Paikka:
Oulu, Finnkino Plaza, sali 1, Torikatu 32
Kuvaus

Perinteisten Pohjois-Pohjanmaan maakuntapäivien ensimmäisenä päivänä pohditaan maakunnan ja Suomen tulevaisuutta. Aamupäivällä on mm. Euroopan parlamentin jäsenten ja kansanedustajien paneelikeskustelu. Päivän lopussa kerrotaan EU:n investointipaketista ja Euroopan Strategisten Investointien Rahaston (ESIR) rahoitusmahdollisuuksista. Toisen päivän teemana on digitalisaatio.

Maakuntapäivät järjestää Pohjois-Pohjanmaan liitto. Osana maakuntapäiviä on Kasvun karavaani, jolla halutaan edistää EU-asioista käytävää keskustelua ja EU-asioiden näkyvyyttä maakunnissa. Kiertueella etsitään myös vastausta siihen, miten parantaa ihmisten jokapäiväistä elämää ja edistää kunkin alueen kansainvälistä kilpailukykyä. Edellisen kerran Kasvun karavaani järjestettiin Vaasassa ja Tampereella.

Kiertueen järjestävät Euroopan parlamentin Suomen-tiedotustoimisto, Euroopan komission Suomen-edustusto, ulkoasiainministeriön Eurooppatiedotus, eduskuntatiedotus, työ- ja elinkeinoministeriö ja Tekes. Oulun Kasvun karavaanin yhteistyökumppaneina ovat Pohjois-Pohjanmaan liitto ja Pohjois-Pohjanmaan EU-tietopiste.

Ensimmäisenä päivänä puoli tuntia ennen tilaisuuden alkua on kahvitarjoilu. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua 27.10.2015 mennessä alla olevasta linkistä tai
Anu Saarelalle sähköpostitse: anu.saarela(at)pohjois-pohjanmaa.fi tai p. 0400 467 698
.

Maakuntapäivien ohjelma
Ilmoittautuminen