Länsi-Suomen hankehaut

Palaa sivulle
« Takaisin

EAKR-tukea haettavissa Keski-Suomeen Saarijärven-Viitasaaren seutukunnalle 15.6.2020 mennessä

Alkaa: 25.3.2020
Päättyy: 15.6.2020

Sisältö:

Pirkanmaan liitossa on avoinna Kestävää kasvua ja työtä – 2014–2020 rakennerahasto-ohjelman EAKR-haku Keski-Suomen rahoituskehyksestä. Tukea voidaan myöntää sekä toimintalinjan yksi että kaksi mukaisille hankkeille.

Rahoitettaviksi valitaan hankkeet, jotka parhaiten toteuttavat rakennerahasto-ohjelman tavoitteita, Keski-Suomen maakuntastrategiaa ja -ohjelmaa ja jotka synnyttävät alueelle uusia ratkaisuja ja pysyviä vaikutuksia. Hankkeiden toimenpiteiden tulee kohdistua pääosin Saarijärven-Viitasaaren seutukuntaan.

Yksityiskohtainen hakuohje löytyy tämän linkin takaa.


Valintakriteerit:

Hankkeiden valinnassa käytetään rakennerahasto-ohjelman seurantakomitean hyväksymiä yleisiä ja erityisiä valintaperusteita. Valintaperusteisiin sekä hakijalle osoitettuihin muihin tietoihin voi tutustua Rakennerahastot.fi-verkkopalvelussa. Ohjeisiin kannattaa tutustua huolella jo ennen hakemuksen viimeistelyvaihetta.


Hakemusten toimitustapa:

Hakemukset tulee toimittaa 15.6.2020 mennessä sähköisesti Eura 2014 -järjestelmässä Pirkanmaan liitolle. Käsitteleväksi liitoksi valitaan Keski-Suomen liitto. 

Huomioi, että EURA 2014 -järjestelmään hakijan palveluihin tunnistaudutaan Suomi.fi-tunnistuksen kautta joko pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla. Katso-tunnistautuminen ei enää ole käytössä. Lisätietoa asiasta löydät mm. täältä. 


Toimitusosoite:

Ks. hakemusten toimitustapa.


Lisätiedot:

Tuettavien hankkeiden tulee kerryttää rakennerahasto-ohjelman mukaisia tuotoksia. Tavoiteltujen tuotosten saavuttamista arvioidaan jo hakemusvaiheessa hakemusasiakirjan kohdassa 12. Eura-hakulomakkeesta avautuu Tuotosindikaattorit-otsikon kysymysmerkin takaa lisätietoja kohdan täyttämisestä. Myös indikaattoreihin liittyen voit olla yhteydessä hausta lisätietoja antaviin Keski-Suomen liiton asiantuntijoihin. Yhteystiedot löytyvät hakuohjeesta, ks. linkki yllä.  

Hakemusta erityistavoitteisiin 3.1 tai 3.2 valmistelevan kannattaa ennen hakemuksen tekemistä tutustua Motivan laatimaan Vähähiilisyyden tausta-aineistoon. Se löytyy rakennerahastot.fi-sivustolta hakijan materiaalipankista. Aineistossa käsitellään mm. hyvän vähähiilisyyshankkeen tunnusmerkkejä ja esitetään esimerkkikysymyksiä toiminnan vähähiilisyyden arvioinnin tueksi.


Linkit: