Länsi-Suomen hankehaut

Palaa sivulle
« Takaisin

ESR-haku 18.12.2019 - 2.3.2020

Alkaa: 18.12.2019
Päättyy: 2.3.2020

Sisältö:

Keski-Suomen ELY-keskus avaa Euroopan sosiaalirahaston (ESR) hankehaun Länsi- Suomen alueella. Länsi-Suomen alueeseen kuuluvat Etelä-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pirkanmaan, Pohjanmaan, Satakunnan ja Varsinais-Suomen maakunnat. Länsi-Suomen alueeseen luetaan tässä haussa myös Keski-Pohjanmaan maakunta. Hankkeita voidaan toteuttaa yhden maakunnan alueella tai ylimaakunnallisina.

Rahoitettavien hankkeiden on oltava Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 Suomen rakennerahasto-ohjelman mukaisia. Rakennerahasto-ohjelman vastaavuuden lisäksi hankehakemusten odotetaan olevan konkreettisia ja tarvelähtöisiä.

On hyvä muistaa, että ESR-rahoitus taipuu kevennettyjen kustannusmallien myötä myös pieniin ja nopeakestoisiin kokeiluhankkeisiin. Kannustamme hakijoita myös tällaisten riskipitoisempien ja konkreettisten kokeiluhankkeiden suunnitteluun ja hakemiseen.

Lisätietoa hausta löytyy hakuohjeesta.

 


Valintakriteerit:

Kts. hakuohje


Hakemusten toimitustapa:

Rahoitusta haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake EURA2014-järjestelmässä osoitteessa https://www.eura2014.fi/hakija

Hakemus osoitetaan Keski-Suomen ELY-keskukselle ja jätetään EURA2014 - järjestelmässä viranomaiskäsittelyyn viimeistään 2.3.2020.

EURA2014 -järjestelmän sähköisiin asiointipalveluihin kirjaudutaan vuoden 2020 alusta lukien Digi- ja väestötietoviraston vahvaa Suomi.fi-tunnistusta käyttäen.

EURA2014 -järjestelmään kirjautumiseen vaaditaan henkilökohtainen vahva tunniste, joita ovat henkilökohtaiset pankkitunnukset, mobiilivarmenne ja varmennekortti. Hankehakija voi itse valita haluamansa tavan. Pankkitunnisteista saat lisätietoa omasta pankistasi, mobiilivarmenteesta puhelinoperaattorilta ja osoitteesta https://mobiilivarmenne.fi/  ja varmennekorteista Väestörekisterikeskuksen (v. 2020 alkaen Digi- ja väestötietovirasto) sekä poliisin sivuilta.

Lisätietoa löydät www.rakennerahastot.fi sivulta.

 


Toimitusosoite:

Sähköisesti EURA2014 -järjestelmän kautta.


Lisätiedot:

Lisätietoja antavat ELY-keskuksen rahoitusasiantuntijat (ESR). Yhteystiedot löytyvät rakennerahastot.fi sivustolta: http://www.rakennerahastot.fi/web/lansi-suomen-suuralue/ely


 


Linkit:

Hakuohje