Länsi-Suomen hankehaut

Palaa sivulle
« Takaisin

ESR-haku käynnissä 1.10.2019 asti

Alkaa: 14.6.2019
Päättyy: 1.10.2019

Sisältö:

Keski-Suomen ELY-keskus avaa Euroopan sosiaalirahaston (ESR) hankehaun Länsi- Suomen alueella. Länsi-Suomen alueeseen kuuluvat Etelä-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pirkanmaan, Pohjanmaan, Satakunnan ja Varsinais-Suomen maakunnat. Länsi-Suomen alueeseen luetaan tässä haussa myös Keski-Pohjanmaan maakunta. Hankkeita voidaan toteuttaa yhden maakunnan alueella tai ylimaakunnallisina.

Hakuun kuuluvissa maakunnissa ovat haussa kaikki ESR- toimintalinjat ja erityistavoitteet eli hankkeita voi hakea rakennerahastojen ohjelma-asiakirjan ESR-hanketoiminnalle asettamien raamien puitteissa. Rakennerahasto-ohjelman vastaavuuden lisäksi hankehakemusten odotetaan olevan konkreettisia ja tarvelähtöisiä.

On myös hyvä muistaa, että ESR-rahoitus taipuu kevennettyjen kustannusmallien myötä myös pieniin ja nopeakestoisiin kokeiluhankkeisiin. Kannustamme hakijoita myös tällaisten riskipitoisempien ja konkreettisten kokeiluhankkeiden suunnitteluun ja hakemiseen.

Lisätietoa hausta löytyy hakuohjeesta.


Valintakriteerit:

Kts. hakuohje


Hakemusten toimitustapa:

Sähköisesti EURA2014 -järjestelmässä viimeistään 1.10.2019.

EURA 2014:n sähköisiin asiointipalveluihin kirjaudutaan Verohallinnon tarjoaman maksuttoman Katso-tunnistautumispalvelun kautta. Palvelun käyttäjä tarvitsee EURA 2014 -järjestelmän asiointi -roolin Katso-tunnisteet, jotka myöntää oman organisaation Katso -pääkäyttäjä. Katso -tunnisteesta saat lisätietoa osoitteesta https://yritys.tunnistus.fi sekä Verohallinnon sivuilta: http://www.vero.fi.


Toimitusosoite:

Sähköisesti EURA2014 -järjestelmän kautta


Lisätiedot:

Hankeaamupäivät

Keski-Suomen ELY-keskus järjestää ennen haun päättymistä alueellisia hankeaamupäiviä. Tilaisuuksissa annetaan mm. vinkkejä hyvän hankehakemuksen laatimiseen. Seuraa hankeaamupäiviä koskevaa ilmoitteluamme www.rakennerahastot.fi -sivulla ja muista ilmoittautua.

 

Lisätietoja antavat ELY-keskuksen rahoitusasiantuntijat (ESR). Yhteystiedot löytyvät rakennerahastot.fi -sivustolta:

http://www.rakennerahastot.fi/web/lansi-suomen-suuralue/ely


Linkit:

Hakuohje