Länsi-Suomen hankehaut

Palaa sivulle
« Takaisin

Hae EAKR-tukea 15.3.−7.5.2021 (REACT-EU)

Alkaa: 15.3.2021
Päättyy: 7.5.2021

Sisältö:

EAKR-rahoitushaku on avoinna Etelä-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pirkanmaan, Pohjanmaan ja Satakunnan rahoituskehyksistä. Haku koskee kaikkien maakuntien osalta REACT-EU-rahoitusta toimintalinjalta kahdeksan. Toimintalinja on hyväksytty lisäyksenä Suomen rakennerahasto-ohjelmaan ohjelmakaudelle 2014 - 2020 mahdollistamaan rahoituksen suuntaamista koronapandemian aiheuttamien vahinkojen korjaamiseen. Keski-Suomessa ja Pohjanmaalla rahoitusta voi hakea myös toimintalinjaa kaksi toteuttaville hankkeille.

REACT-EU-rahoitus on osa EU:n elpymisvälinettä. Rahoituksella luodaan pohjaa talouden vihreälle, digitaaliselle ja palautumiskykyä tukevalle elpymiselle.

REACT-EU-lisämäärärahojen (Recovery Assistance for Cohesion and the Territories of Europe) myöntämisen ehtona on, että eduskunta hyväksyy REACT-EU-rahoituksen vuoden 2021 lisätalousarvioon ja valtioneuvosto tekee päätöksen varojen jakamisesta alueille.

Pääset tutustumaan rahoitettavien REACT-EU-toimien sisältöön ohjelmanmuutosasiakirjasta

Hakuinfon materiaalin löydät täältä.

Yksityiskohtaiset maakuntakohtaiset hakuohjeet:


Valintakriteerit:

Hankkeiden valinnassa käytetään rakennerahasto-ohjelman yleisiä ja erityisiä valintaperusteita. Huomioi, että toimintalinjan kahdeksan osalta erityiset valintaperusteet löytyvät ohjelmanmuutosasiakirjasta.   

Valintaperusteisiin sekä hakijalle osoitettuihin muihin tietoihin voit tutustua Rakennerahastot.fi-verkkopalvelussa. Ohjeisiin kannattaa perehtyä huolella jo ennen hakemuksen viimeistelyvaihetta.


Hakemusten toimitustapa:

Hakemukset tulee toimittaa 7.5.2021 mennessä sähköisesti Eura 2014 -järjestelmässä Pirkanmaan liitolle. Käsitteleväksi liitoksi valitaan toiminnan kohdistumisen mukaan joko Etelä-Pohjanmaan liitto, Keski-Suomen liitto, Pirkanmaan liitto, Pohjanmaan liitto tai Satakuntaliitto. 

EURA 2014 -järjestelmän hakijan palveluihin tunnistaudutaan Suomi.fi-tunnistuksen avulla joko pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla. Lisätietoa tunnistautumisesta löydät mm. täältä.  Varaa riittävästi aikaa Suomi,.fi-tunnistuksen ja -valtuuden hankkimiseen. Palvelussa on ollut ajoittaista ruuhkaa.


Toimitusosoite:

Ks. hakemusten toimitustapa.


Lisätiedot:

Tuettavien hankkeiden tulee kerryttää rakennerahasto-ohjelman indikaattoritavoitteiden mukaisia tuotoksia. Tavoiteltujen tuotosten saavuttamista arvioidaan jo hakemusvaiheessa hakemusasiakirjan kohdassa 12. Eura-hakulomakkeesta avautuu Tuotosindikaattorit-otsikon kysymysmerkin takaa lisätietoja kohdan täyttämisestä.

Hankkeiden toteutus voi jatkua enintään 31.8.2023 asti.

Hakemukset tulee laatia joko suomeksi tai ruotsiksi.


Linkit: