Länsi-Suomen hankehaut

Palaa sivulle
« Takaisin

Hae EAKR-tukea Pirkanmaalle 2.10. mennessä

Alkaa: 3.8.2020
Päättyy: 2.10.2020

Sisältö:

Pirkanmaan liitossa on avoinna Kestävää kasvua ja työtä – 2014–2020 rakennerahasto-ohjelman EAKR-haku Pirkanmaan rahoituskehyksestä. Tukea voidaan myöntää ohjelman toimintalinjan kaksi mukaiseen toimintaan.

Rahoituksella tuetaan erityisesti Pirkanmaan maakuntaohjelman tavoitteita kehittää alueesta välkky, kestävä ja saavutettava. Välkyn Pirkanmaan osalta keskeisiä teemoja EAKR-rahoitusta ajatellen ovat mm. yritysten ja elinkeinoelämän sekä t&k&i-toiminnan kehittämiseen liittyvät teemat. Kestävän Pirkanmaan keskiössä ovat kierto- ja biotalous sekä resurssiviisaus. Saavutettava Pirkanmaa linkittyy EAKR:n tavoitteisiin ennen kaikkea digitalisaation ja älykkään liikenteen näkökulmista.

Yksityiskohtainen hakuohje löytyy tämän linkin takaa.


Valintakriteerit:

Hankkeiden valinnassa käytetään rakennerahasto-ohjelman seurantakomitean hyväksymiä yleisiä ja erityisiä valintaperusteita. Valintaperusteisiin sekä hakijalle osoitettuihin muihin tietoihin voi tutustua Rakennerahastot.fi-verkkopalvelussa. Ohjeisiin kannattaa perehtyä huolella jo ennen hakemuksen viimeistelyvaihetta.

Huomioi, että tässä haussa on lisäksi käytössä alueellinen valintaperuste "Hanke toteuttaa vastuullisen kehittämis- ja innovaatiotoiminnan periaatteita". Yllä olevan linkin takaa löytyvässä hakuasiakirjassa on valintaperustetta koskeva erillinen liite. Hakijan tulee vastata liitteen kysymyksiin ja lisätä se hakemukseensa EURA-järjestelmässä.


Hakemusten toimitustapa:

Hakemukset tulee toimittaa 2.10.2020 mennessä sähköisesti Eura 2014 -järjestelmässä Pirkanmaan liitolle. Myös käsitteleväksi liitoksi valitaan Pirkanmaan liitto. 

EURA 2014 -järjestelmän hakijan palveluihin tunnistaudutaan Suomi.fi-tunnistuksen kautta joko pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla. Katso-tunnistautuminen ei enää ole käytössä. Lisätietoa tunnistautumisesta löydät mm. täältä. 


Toimitusosoite:

Ks. hakemusten toimitustapa.


Lisätiedot:

Tuettavien hankkeiden tulee kerryttää rakennerahasto-ohjelman mukaisia tuotoksia. Tavoiteltujen tuotosten saavuttamista arvioidaan jo hakemusvaiheessa hakemusasiakirjan kohdassa 12. Eura-hakulomakkeesta avautuu Tuotosindikaattorit-otsikon kysymysmerkin takaa lisätietoja kohdan täyttämisestä. Myös indikaattoreihin liittyen voit olla yhteydessä hausta lisätietoja antaviin Etelä-Pohjanmaan liiton asiantuntijoihin. Yhteystiedot löytyvät hakuohjeesta, ks. linkki yllä.  

Hakemusta erityistavoitteeseen 3.2 Uusiutuvan energian ja energiatehokkaiden ratkaisujen kehittäminen valmistelevan kannattaa ennen hakemuksen tekemistä tutustua Motivan laatimaan Vähähiilisyyden tausta-aineistoon. Se löytyy rakennerahastot.fi-sivustolta hakijan materiaalipankista. Aineistossa käsitellään mm. hyvän vähähiilisyyshankkeen tunnusmerkkejä ja esitetään esimerkkikysymyksiä toiminnan vähähiilisyyden arvioinnin tueksi.


Linkit: