Maahanmuuttajahankkeiden rahoituslähteitä

Maahanmuuttajien määrä Suomessa on kasvussa. Maahanmuuttajat voivat olla kohderyhmänä myös Suomen Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 rakennerahasto-ohjelman niin EAKR- kuin ESR-hankkeissakin. Rakennerahasto-ohjelman hakuajat löydät www.rakennerahastot.fi -sivun ajankohtaista-osiosta www.rakennerahastot.fi/hakuajat.

Esimerkkejä rakennerahasto-ohjelmasta rahoitetuista maahanmuuttajille suunnattuja toimia sisältävistä hankkeista löydät osoitteesta www.eura2014.fi/rrtiepa erilaisilla hakusanoilla. Valitsemalla Sisällöllisiä luokitteluja -kohdasta Maahanmuuttajien kotouttaminen löydät hankkeita, joiden tavoitteena on eri tavoin edistää maahanmuuttajien kotoutumista suomalaiseen yhteiskuntaan. Kooste rakennerahasto-ohjelmasta 30.6.2016 mennessä rahoitetuista kotoutumista tukevista ESR-hankkeista löytyy täältä.

Maahanmuuttajille suunnattuihin hankkeisiin voi hakea rahoitusta myös muista EU:n rahastoista tai kansallisilta rahoittajilta esimerkiksi

Kannattaa seurata eri rahoittajien hakuilmoituksia aktiivisesti netistä, sillä hakuajat ja hakujen sisällöt vaihtelevat.

Lisätietoa kotouttamisesta löydät osoitteesta www.kotouttaminen.fi