Evenemang

Nedan hittar du evenemang i anslutning till södra Finlands strukturfondsärenden.

Evenemang som berör 6Aika-strategin publiceras numera under Riksomfattande teman på den här webbplatsen.

> Riksomfattande teman > Aktuellt > Evenemang

« Tillbaka

EAKR-verkkoklinikka: Loppuraportointi

Starttid:
2020-10-27 13:00
Sluttid:
2020-10-27 15:00
Platsen:
Microsoft Teams
Beskrivning

Tule mukaan EAKR-verkkoklinikalle, jonka aiheena on hankkeen loppuraportointi.

Koulutus on tarkoitettu Uudenmaan liitosta rahoituspäätöksen saaneille ja käynnissä oleville Etelä-Suomen alueen EAKR-hankkeille sekä 6Aika-strategian EAKR-hankkeille valtakunnallisesti.

Verkossa järjestettävässä koulutuksessa käydään läpi EAKR-hankkeen loppuraportoinnin teknisiä ja sisällöllisiä asioita. Lähestymistapa on käytännönläheinen ja konkreettinen. Kouluttajina toimivat Uudenmaan liiton rakennerahastoasiantuntijat Antti Taronen ja Henri Hallanoro.

Ilmoittautuminen ja ennakkokysymykset

Ilmoittauduthan koulutukseen alla olevan ilmoittautumislinkin kautta 23.10.2020 mennessä. Sen jälkeiset ilmoittautumiset ja peruutukset sähköpostitse eakr(at)uudenmaanliitto.fi. Voit esittää ennakkokysymyksiä aihetta koskien joko ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostitse.

Ilmoittautuminen ilmoittautumislinkin kautta on päättynyt.

> Ilmoittautumislinkki

Tekninen toteutus

Lähetämme osallistumislinkin koulutukseen ilmoittautuneille sähköpostitse viimeistään päivää ennen koulutusta. Koulutus toteutetaan Microsoft Teamsin kautta.

Jos tietokoneellasi on Microsoft Teamsin työpöytäsovellus, voit osallistua koulutukseen sitä kautta. Jos sovellusta ei valmiiksi ole, voit joko ladata sen tai osallistua selaimen kautta (selaimilla Google Chrome, Mozilla Firefox tai Microsoft Edge). Tekninen toimivuus on hyvä testata etukäteen.

Tervetuloa EAKR-verkkoklinikalle!