Uutiskirjeet

Etelä-Suomen rakennerahastot julkaisee uutiskirjettä, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Aikaisemmin ilmestyneisiin pääset klikkaamalla Seuraava-linkkiä sivun alalaidassa.

Seuraava uutiskirje ilmestyy syksyllä 2021.

Etelä-Suomen rakennerahastojen uutiskirje 1 / 2021

REACT-EU-väline tuo lisämäärärahoja Kestävää kasvua ja työtä -ohjelmaan

Osana EU:n elpymisvälinekokonaisuutta REACT-EU-väline tuo lisärahoitusta käynnissä olevaan Kestävää kasvua ja työtä 2014−2020 -rakennerahasto-ohjelmaan. Koska kyseessä on osana unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia oleva rahoitus, keskeistä toiminnassa onkin nopea toteutus ja kriisin aiheuttamien vahinkojen korjaaminen

> Lue lisää

 

Etelä-Suomen ESR-haku auki 22.2.–9.4.2021 osana unionin Covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia

Hämeen ELY-keskus on avannut Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 Suomen rakennerahasto-ohjelman ESR-haun Etelä-Suomen alueella (Uusimaa, Kanta-Häme, Päijät-Häme, Kymenlaakso ja Etelä-Karjala).

> Lue lisää

 

EAKR-rahoitushaku avoinna Etelä-Suomen maakunnissa 22.2.–31.3.2021

Etelä-Suomen maakuntien liittojen EAKR-rahoitushaku on avoinna 22.2.–31.3.2021 Etelä-Suomen kaikissa kuudessa maakunnassa (Etelä-Karjala, Kanta-Häme, Kymenlaakso, Päijät-Häme, Uusimaa, Varsinais-Suomi).

> Lue lisää

 

Heräsikö kysymyksiä REACT-EU-hausta?

Kuinka pitkälle ajanjaksolle tukea voi hakea? Onko myöhemmin tulossa uutta React-EU-hakua? Mikä on myönnettävän tuen enimmäismäärä? Vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin löydät tiedostosta, johon kokosimme hakuinfoon osallistuneilta tulleet kysymykset vastauksineen.

> Lue lisää

 

Uusi julkaisu tuo esiin EAKR-hankkeiden vaikuttavat tulokset ohjelmakaudelta 2014–2020

Satoa Etelä-Suomesta – onnistumisia aluekehittämisessä 2014–2020 -julkaisu ilmestyi tammikuussa. Julkaisu nivoo yhteen Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 -rakennerahasto-ohjelmakauden: missä on onnistuttu ja millaisia tuloksia Euroopan aluekehitysrahastosta (EAKR) rahoitetuilla hankkeilla on Etelä-Suomessa saavutettu?

> Lue lisää

6Aika ja osaava Vantaa: Työelämässä tarvitaan osuvaa osaamista

Työelämässä on kysyntää viimeisimmälle ja tuoreimmalle osaamiselle. 6Aika-hankkeissa etsitään uudenlaisia asiakaslähtöisiä työllisyyspalveluita ja ratkaisuja uuden oppimiseen.

> Lue lisää

 

Kuukauden EAKR-hanke: UKAMAKI – Uutta kasvua matkailuun Kiinasta

Hankkeen tavoitteena oli Kotka-Hamina-Porvoo -alueen valittujen matkailukohteiden kehittäminen Kiinan valtaville matkailumarkkinoille sekä tuotevalikoiman tuominen kiinalaisten matkanjärjestäjien tietoisuuteen.

> Lue lisää

 

Save the Date – verkostopäivät sosiaalisen median viestinnästä

Hämeen ELY-keskuksen verkostopäivät ovat jälleen täällä. Toukokuussa on luvassa virtuaalisia aamukahveja, joiden lomassa syvennytään pohtimaan sosiaalisen median viestintää.

> Lue lisää

Satoa Etelä-Suomesta – onnistumisia aluekehittämisessä 2014–2020 -verkkotilaisuus 27.4. – ilmoittaudu mukaan

Ohjelmakauden tuloksia ja onnistumisia esitellään Etelä-Suomen maakuntien liittojen yhteisessä Satoa Etelä-Suomesta – onnistumisia aluekehittämisessä 2014–2020 -verkkotilaisuudessa 27.4. klo 12.00–15.00.

> Lue lisää

Henkilöstöuutisia

Hämeen ELY-keskukseen on saatu lisävahvistusta rakennerahastotehtäviin sekä organisoitu työtehtäviä uudelleen yksiköiden sisällä.

> Lue lisää

 

Muuta ajankohtaista

Uudenmaan liitto ja Hämeen ELY-keskus tiedottavat koronavirustilanteen huomioimisesta rakennerahastohankkeissa rakennerahastot.fi-sivuston Etelä-Suomen osiossa.
 

EURA2014-järjestelmään kirjautuminen edellyttää Suomi.fi-valtuudet. Katso-palvelu on poistunut käytöstä.

Tulevia tapahtumia

Kalenteri-ikoni.


Etelä-Suomen rakennerahastojen uutiskirje

Tämän Etelä-Suomen rakennerahastojen uutiskirjeen julkaisi Hämeen ELY-keskus, joka hallinnoi Etelä-Suomen ESR-rahoitusta ja EAKR-yritystukiarahoitusta. Seuraava uutiskirje ilmestyy kesällä ja sen toimittaa Uudenmaan liitto, joka koordinoi Etelä-Suomen EAKR-rahoitusta.

> Etelä-Suomen sivut rakennerahastot.fi-verkkopalvelussa


Maakunnan liittojen ja ELY-keskuksen rakennerahastoasiantuntijoiden yhteystiedot Etelä-Suomessa:

> Maakunnan liitot 
> ELY-keskus

Uudenmaan liitto.

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus.

> Rekisteriseloste

 


Visar 2-2 av 30 resultat.
Antal per sida 1
av 30