TEM järjestää vähähiilisyyttä edistäviin hankkeisiin liittyvän koulutustilaisuuden 29.10.2014 Helsingissä – suora webcasting-lähetys

Keskiviikkona 29.10.2014 klo 12–16 järjestetään Helsingissä työ- ja elinkeinoministeriössä Ratakatu 3:n auditoriossa vähähiilisyyttä edistäviin hankkeisiin liittyvä koulutustilaisuus.

Seuraa webcasting-lähetystä

Iltapäivän aikana kuullaan tiiviitä aihepiiriä käsitteleviä tietoiskuja sekä tutustutaan viranomaisten käyttöön laadittuun vähähiilisyyttä edistävien hankkeiden tunnistamista ja kehittämistä tukevaan materiaaliin. Tilaisuus on tarkoitettu rakennerahastojen parissa työskenteleville henkilöille erityisesti maakuntien liitoissa, ELY-keskuksissa, Tekesissä ja sosiaali- ja terveysministeriössä.

Osallistujamäärä on rajattu 50:een, mutta koulutustilaisuutta on mahdollista seurata myös webcasting -lähetyksenä www.rakennerahastot.fi -sivuston kautta.  Lähetys on katsottavissa myös tilaisuuden jälkeen tallenteena.

Ilmoittautua voivat myös ne, jotka aikovat seurata tilaisuutta webcasting-lähetyksenä.  Samalla voi esittää etukäteiskysymyksiä järjestäjälle ja luennoitsijoille.

Kutsu on tilaisuuteen lähetetty sähköpostitse.