Tulossa keskustelutilaisuuksia syksyn ESR-hausta (REACT-EU)

Hämeen ELY-keskus avaa seuraavan ESR-haun alkusyksystä ja järjestää kolme keskustelutilaisuutta hausta (REACT-EU) elokuussa.
 

Tilaisuuksissa kerrotaan lyhyesti, millaisia hankkeita tulevassa haussa haetaan ja mitkä ovat alueelliset painopisteet. Tilaisuuksissa on keskusteleva ote, ja niissä voi esittää kysymyksiä.

Tilaisuudet ovat samansisältöisiä painottuen kuitenkin kyseessä olevien maakuntien painopisteisiin ja erityispiirteisiin. Mikäli et pääse oman alueesi tilaisuuteen, voit ilmoittautua eri alueen tapahtumaan. Tilaisuudet järjestetään Teamsin kautta.

Katso tapahtumat ja ilmoittaudu:
Häme 25.8. klo 10.00–11.00
Uusimaa 26.8. Uusimaa klo 13.00–14.00
Kaakkois-Suomi 27.8. klo 10.00–11.00
 

Tapahtumien materiaalit löytyvät materiaalipankista.

 

Hämeen ELY-keskus suunnittelee avaavansa seuraavan ESR-haun elo-syyskuussa. ELY-keskus jätti osan rahoituksesta jakamatta, koska kevään REACT-EU-haussa ei tullut riittävästi vähähiilistä taloussa edistäviä hankkeita. ELY-keskus etsii erityisesti vihreää siirtymää ja vähähiilistä taloutta tukevia hanke-esityksiä Uudellamaalla, Etelä-Karjalassa, Kymenlaaksossa ja Päijät-Hämeessä toimintalinjalle 9.
Lisäksi haussa on mahdollista jättää hakemuksia Kymenlaakson osalta toimintalinjalle 3 Työllisyys ja työvoiman liikkuvuus ja toimintalinjalle 5 Sosiaalinen osallisuus ja köyhyyden torjunta. Lisätietoja hausta tulossa myöhemmin.