Koulutusta tarjolla ESR- ja EAKR-hankkeille

Hämeen ELY-keskus ja Uudenmaanliitto tarjoavat syksyn aikana rahoittamilleen hankkeille koulutusta. Starttikoulutuksissa tutustutaan hankkeen toteuttamiseen, raportointiin ja maksatuksiin liittyviä asioita ja loppuraporttikoulutuksissa käydään läpi hankkeen lopetustoimet. 

Starttikoulutukset Etelä-Suomen EAKR-hankkeille

Uudenmaan liitto järjestää rahoittamilleen hankkeille starttikoulutusta. Koulutuksissa käsitellään muun muassa EAKR-hankkeiden hallinnointia, tuen myöntämistä ja maksamista, kustannusten tukikelpoisuutta sekä kirjanpitoa. Asiaa myös hankkeiden raportoinnista ja viestinnästä on luvassa.

Valittavissa on kaksi saman sisältöistä koulutuspäivää joko tiistaina 2.10.2018 tai torstaina 4.10.2018. Kahvitarjoilu alkaa klo 8.30 ja päivän ohjelma klo 9.00. Koulutus päättyy klo 15.30.

Koulutukset järjestetään SLK-talon (SLK-Kiinteistö Oy Opetustalo) auditoriossa osoitteessa Rautatieläisenkatu 5, 00520 Helsinki.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään perjantaina 28.9. Tilaisuuden kutsu ja ilmoittautumislinkit löytyvät alta.

Lisätietoja:
Rakennerahastoasiantuntija Irene Gröhn, irene.grohn(a)uudenmaanliitto.fi, p. 040 182 4828

 

Toiveuusinta: Startti- ja Stoppikoulutukset ESR-hankkeille 

Hämeen ELY-keskus järjestää syksyn aikana useamman Startti- ja Stoppikoulutuksen rahoittamilleen ESR-hankkeille. Starteissa käydään läpi keskeisiä hankkeen toteuttamiseen, raportointiin ja maksatuksiin liittyviä asioita. Stopeissa pysähdytään miettimään tarkemmin hankkeen loppuraportointia ja hankkeen päättämiseen liittyviä asioita. 

Valitse itsellesi sopiva aika ja toimi nopeasti, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja tilaisuuksista ja ilmoittautuminen löytyy täältä.

 

Kuva: Pixabay