Seuraa rakennerahastojen ajankohtaisia asioita somessa

Tervetuloa seuraamaan rakennerahastojen ajankohtaisia asioita sosiaalisen median kanaviin. Uutisoimme somessa tärkeistä hakuihin liittyvistä päivämääristä, koulutuksista ja muista tapahtumista sekä jaamme mielenkiintoisia hanketarinoita ja -tuloksia.

Viralliset valtakunnalliset tilit ovat Facebookissa Rakennerahastot.fi ja Twitterissä @Rakennerahastot. Molemmissa viestitään rakennerahastojen ajankohtaisia asioita koko Suomen laajuudella – mukaan mahtuu toki myös paljon Etelä-Suomea koskevia uutisia.

Uudenmaan liitto ja Hämeen ELY-keskus hallinnoivat Etelä-Suomen rakennerahastoja, ja jakavat eteläsuomalaisia kiinnostavia sisältöjä somessa omilla kanavillaan. Etelä-Suomen EAKR-asioita kannattaa seurata ainakin Uudenmaan liiton ylläpitämällä facebook-sivulla Etelä-Suomen EAKR, mutta EAKR-sisältöjä on tarjolla myös liiton Twitter-tilillä @Uudenmaanliitto. ESR-asioita puolestaan voi seurata Hämeen ELY-keskuksen Twitterissä @HELYkeskus.

Jaamme some-kanavissamme mielellään myös hankkeiden tarinoita. Ota siis rohkeasti yhteyttä aina, kun hankkeesi tiimoilta on mukavaa kerrottavaa!
 

Yhteystiedot:

Anu Heinonen, Uudenmaan liitto, puh. 040 182 4828

Miira Pakkala, Hämeen ELY-keskus, puh. 0295 025 176

 

Kuva: Pixabay