« Takaisin

ESIR -infotilaisuus Oulussa

Aloitusaika:
2.11.2015 9:30
Lopetus aika:
2.11.2015 11:30
Paikka:
Oulu, hotelli Scandic, Saaristonkatu 4
Kuvaus

Miten hyödynnän EU:n investointiohjelmaa ja strategisten investointien rahastoa (ESIR) -infotilaisuus

Tilaisuudessa käydään läpi EU:n investointiohjelman taustaa, tavoitteita ja sen tarjoamia mahdollisuuksia Suomessa. Tilaisuus on tarkoitettu etenkin yrittäjille, sijoittajille ja rahoittajille. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä komission Suomen-edustuston, Euroopan investointipankin, työ- ja elinkeinoministeriön, Oulun kauppakamarin, Pohjois-Pohjanmaan yrittäjien ja Inspira Oy:n kanssa. Tapahtumaan pyydetään ilmoittautumaan viimeistään 29.10.2015 (linkki alla).

Tilaisuus on osa Kasvun karavaania, jolla halutaan edistää EU-asioista käytävää keskustelua ja EU-asioiden näkyvyyttä maakunnissa. Kiertueella etsitään myös vastausta siihen, miten parantaa ihmisten jokapäiväistä elämää ja edistää kunkin alueen kansainvälistä kilpailukykyä. Edellisen kerran Kasvun karavaani järjestettiin Vaasassa ja Tampereella.

Kiertueen järjestävät Euroopan parlamentin Suomen-tiedotustoimisto, Euroopan komission Suomen-edustusto, ulkoasiainministeriön Eurooppatiedotus, eduskuntatiedotus, työ- ja elinkeinoministeriö ja Tekes. Oulun Kasvun karavaanin yhteistyökumppaneina ovat Pohjois-Pohjanmaan liitto ja Pohjois-Pohjanmaan EU-tietopiste.

 

ESIR-tilaisuuden ohjelma
Ilmoittautumislinkki